studio-w.eu

Hver gang du skanner kvitteringene dine, vil kvitteringshogge gi deg poeng. I dag har vi deg dekket med de beste ideene for hvordan du kan tjene penger på nettet... ingen undersøkelser! Mer om Wealthy Affiliate

Hvis du elsker å ta bilder for gøy, er Foap appen din. På ansettelsessiden trekker Wonder-forskere alle stopp for å skape nøyaktige og omfattende svar på ethvert spørsmål som stilles. Selv om det ikke er publisert noe sted, vil et utvalg gi potensielle kunder en god følelse av skriveferdighetene sine for å se om de vil samarbeide med deg eller ikke. Lei ut kroppen din Hvis du er komfortabel med å ta av utstyret, hvorfor ikke prøve livsmodellering. Dette selskapet er et av de høyest betalte veiledningssidene på nettet. Hva vil du gjøre med pengene dine?, når folk spør oss, svarer vi:. Dette er en av de mest anerkjente og pålitelige undersøkelsessidene i markedet som betaler godt. Likevel blir langsiktige brukere tilbudt flere måter å tjene penger på, for eksempel undersøkelser eller til og med gratis inngang til noen av tombolaene sine.

 • 50 og invester det.
 • Bare begynn å skrive transkripsjonsarbeid i Google, så finner du tusenvis i søkeresultatene.
 • I dag skal jeg dele de 10 beste appene med penger.
 • Du kan bruke Paribus til å spare hos populære forhandlere, som Target, Amazon, Walmart, Nordstrom og mer.

Så for eksempel kan det være et tilbud på et visst frossent pizzamerke, så du kjøper pizzaen som er inkludert i tilbudet, laster opp et bilde av kvitteringen og får betaling. 20 i timen med Cambly. Selv om mer e-post betyr høyere inntjeningspotensial, vil du vurdere å sette opp en egen e-postadresse som skal brukes til undersøkelsesprofilene dine. Dette betyr at det ikke er like lukrativt som å jobbe en vanlig jobb ville være, men fortsatt ganske bra siden det kan være en super midlertidig spillejobb.

 • Du må imidlertid utføre en pre-kvalifiserende anmeldelse før du er kvalifisert for andre.
 • Når den er skrevet, har den profesjonelt redigert.
 • Mange mennesker føler seg brent av å ta undersøkelser på nettet... du bruker tid på å svare på spørsmål, og så kvalifiserer du ikke for poengene for å tjene penger.
 • Skriv inn e-postadressen din, godta vilkårene for bruk og velg Registrer meg.

BeFrugal

Du kan tjene poeng ved å fullføre tilbud som å sende inn e-postadressen din til et selskaps nyhetsbrev eller fylle ut en undersøkelse. Dette gjør det mye mer fleksibelt enn mange andre alternativer. Årsaken til at den ikke er høyere på listen til tross for at det er mulig å få betalt, er at det krever litt tålmodighet å oppdage for. Sørg for å velge jobber du kan gjøre i den tidsrammen! Internett er fylt med mange nettsteder som oppfordrer deg til å fylle ut undersøkelser for markedsundersøkelser for kontanter.

Når prisen synker på det du kjøper, hjelper Paribus deg med å få tilbakebetalt. Bare vis bilder av høy kvalitet, for den kyndige artisten er salgsmulighetene uendelige, og utsiktene er lyse i dagens blomstrende online kunstmarked. Etter det fullfører du bare undersøkelser og mottar kreditt. Det beste er at du får øyeblikkelig kr5 når du registrerer deg! Fire stjerners artikler betaler kr14.

PayPal-gavekort er bare tilgjengelige på siden av og til, så hvis gratis PayPal-penger er målet ditt, kan du ende opp med å holde fast på Sweatcoins dine til en innløsningsmulighet åpnes.

Lær Engelsk (og Andre Språk Online)

Hvis du gjør det, er å redusere det rotet en av de beste måtene å tjene penger med PayPal. Du kan lage dine egne spillejobber som skal være tilgjengelige for salg. Som mange andre alternativer, vil ikke dette bli et raskt innholdsrikt opplegg. Visste du at det er tusenvis av tilknyttede programmer som vil betale deg PayPal-penger? Denne nettsiden godtar nå medlemmer fra hele verden for å delta i betalte undersøkelser. Før du begynner med undersøkelseshenanigans, la oss informere deg om at undersøkelser er en av de beste metodene for å holde resultattavlen tikkende. Epostadresse:

Fullfør undersøkelser på PrizeRebel og innløs for kr5 Paypal-pengene dine i dag! Så bedrifter ansetter nettstedstestere for å sjekke at nettstedene deres fungerer som de skal. Det er ikke bare nettsteder du tester ved brukertesting. Dette er spesielt tilfelle hvis du bor i USA eller Europa, hvor det er mange gode tilbud tilgjengelig. Har du noen gang tenkt at av alle måtene å tjene penger på nettet, kan du få betalt for å søke på nettet? Gå deretter til vår aktive konkurranseside for å delta i andre gratis konkurranser som vi har funnet. Start din egen webside Interessert i å generere passive inntekter?

Konklusjon - De beste undersøkelsene for penger via PayPal

Noen betaler så raskt som noen timer (eller øyeblikkelig)! Frilansarbeid Kanskje du liker å skrive, administrere Facebook-sider eller gjøre litt grafisk design på fritiden. Et godt alternativ er TopCashback. Finn arbeid som korrekturleser med Freelancer. Jeg ville si hvor nyttig denne direktesendingen har vært de to første ukene mine med deg. jeg har sett handel med dvder, videoer og jeg har lest bøker, men det er så mye mer nyttig å se en erfaren handelsmann forklare handlerne sine i sanntid. jeg hadde min største uke siden jeg begynte å handle med gruppen din. Dette er en unik måte å tjene penger på å se på videoundersøkelser, spille spillrefererende venner og. Det er tre "VIP-nivåer" (bronse, sølv og gull), og minimum uttaksmengde varierer fra kr1 til kr10 avhengig av ditt nivå. Vår guide til barnevakt leder deg gjennom hovedhensynene.

Der de har pengepremier Sammen med å ta undersøkelser, kan du delta i lotteriet deres. Du vil bli tilbudt 2-8 undersøkelser i måneden avhengig av landet du bor i og dine interesser, din alder osv. Hvilke land det tilbys i svinger, og det har ofte bare begrensede plasser tilgjengelig hver måned, så hvis det absolutt ikke er noen forbindelse for deg i dag, kan det være verdt å sjekke i begynnelsen av neste måned. Bla deretter gjennom de tilgjengelige tilbudene for den butikken. Hvis du er en sertifisert juridisk eller medisinsk transkripsjonist, kan startlønnen din bli enda høyere. Den vanskelige delen med et nettsted som dette er at du må lage litt merke for deg selv for å appellere til kjøpere som kanskje vil ha tjenestene dine. Få en bonus på kr10 når du registrerer deg via denne lenken og innløser den første rabatten innen 14 dager.

Det kutter ut mellommannen, gir videre høyere renter til deg og billigere lån til låntakere. Dette gir deg undersøkelsene som passer best til profilen din, og muligheten til å gjøre mer på kortere tid. Utforsk utdanningsressurser, 10CFDs forhandlere kan bruke handel med ett klikk for å få tilgang til opptil x200 innflytelse på forex handler. Foap lar deg tjene penger ved å ta bilder. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. Jeg anbefaler absolutt å få denne appen og bruke den til å lage en enkel kr5- kr10, men etter det, fortsett og slett den fordi det ikke er sannsynlig at du vil kunne gjøre noe mer. Testere tjener kr5 til kr50 per test og betales annenhver uke. Noen av linkene som er inkludert i dette innlegget, er fra sponsorene våre.

Min anbefaling for å tjene PayPal-penger. (Video)

Gjør litt research for å se hvilken type e-bøker relatert til emnet selger best. Hver 100 poeng du tjener tilsvarer kr1, med en minimum utbetaling på kr5 for de fleste gavekort eller penger via PayPal. Det er mange casting byråer som plasserer villige statister. Du kan samarbeide med selskapet som en mobiloversetter. Du kan lære engelsk til studentene, og ingen erfaring er nødvendig. Her delte jeg 15 beste plattformer som hjelper deg å tjene Paypal Money uten minimum utbetaling.

På de fleste tidspunkt blir ting vurdert av meningsmålinger. Den beste delen? I tillegg hjelper Paypals bedrageribeskyttelse med å sikre og sjekke transaksjonene dine 24/7 for å gi deg ekte trygghet. Hvis du er interessert i å lære å tjene penger ved å blogge og tilknyttet markedsføring, betaler ressursen i profilen min via Paypal den første hver måned. Høres ganske bra ut? Nettstedet oppgir at deres nåværende akseptgrad er 90%. Med en forbindelse til nettet, kan du virke sammen en rekke deltidsjobber - fra å leie ut et rom i hjemmet ditt på Airbnb til å løpe ærend eller handle for naboene gjennom apper som TaskRabbit, Postkamerater eller InstaCart.

Dette nettstedet har også noen andre måter å tjene på som undersøkelser, se på videoer, tilbakebetaling osv. Det har eksistert lengst, og de har flere måter å tjene penger på enn de fleste andre undersøkelsessider. Mange av disse nettstedene fokuserer på å kjøpe tilbake brukte høyskoler og andre lærebøker.

Skann kvitteringer, få PayPal-penger

Selv om du ikke vil tjene mye på dette nettstedet, kan det gi deg noen ekstra kroner for budsjettet. Som vi allerede har omtalt, tjener du poeng på Opinion Outpost ved å fylle ut onlineundersøkelser for en rekke selskaper. Jo mer grundig gjennomgang, selvfølgelig, jo høyere betaling vil du motta.

Lag og vert kurs på ditt eget merkede nettsted med Thinkific.

Hvor mye du vil tjene, vil variere avhengig av faktorer som, hvilken webside/app du bruker, og hvor mye du tjener per visning. Du vil bare tjene en dollar eller to hver shoppingkjøring på det høyeste, men det kan bygge seg opp over tid hvis du gjør det regelmessig. Populære videoer, vær forsiktig med dette begrepet, i U. Det er en bonus på kr10 tilgjengelig når du først registrerer deg. Tethras er en oversettelsesapp. Ta betalte undersøkelser når som helst og hvor som helst via PC eller mobilapp.

Det krever større innskudd for å begynne å investere, men dette er mer for de som har litt erfaring med å investere.
1-888-TYPE-IT-UP betaler veldig bra.

Investere For Gratis Penger

Bare bundle informasjon du har undersøkt og samlet om et vanlig problem (f.eks. )Du kan innløse belønningen din for penger til PayPal-kontoen din. En gang per måned kan du innløse SB-ene dine for et gavekort på kr25 til 12% av pålydende. Du kan delta i en plattform som CafePress med et etablert publikum og kundegrunnlag for å opprette din egen butikk, eller du kan også opprette din egen webside for å vise frem din portefølje og landkunder.

Så si at du kjøper en burger for kr4. Og så kan du skrive om brukeropplevelsen din for å få betalt. Jeg bruker PayPal hver dag, både til profesjonell og personlig bruk, så jeg vet hvor praktisk det er. På den måten tjener du SB-er hver gang du besøker. Hvorfor ikke sjekke Scribendi for de siste korrekturlesingsjobbene deres. På dette nettstedet kan du kjøpe, selge og leie brukte varer. 95 Sweatcoins, som kan innløses for gavekort, nedlastinger av apper, fysiske ting (inkludert iPhones) og noen ganger PayPal-kontanter. Network, gjør alltid din egen research og trekk dine egne konklusjoner. Men med all støyen der ute, kan det være vanskelig å finne seere.

Klikk her nå for å opprette en konto GRATIS. I dag er det ikke nødvendig å finansiere yachtene til aksjemeglere i Wolf of Wall Street. 5000 for enestående vekst. Tid for å få betalt: I 2019 VacationRentals.

Nettverksmarkedsføring

Det kan være alt fra å sove med en profesjonell fotballspiller til å bli fanget i en kleshest! Prøv apper, konkurrer med tilbud, ta undersøkelser og gjør andre enkle oppgaver, og Gift Hunter Club betaler deg. Hvordan hjelper det i ekspedisjonen vår å tjene gratis PayPal-penger? Jeg elsker å lage hjemmelaget håndverk og selge dem på nettet. Den går rett inn på PayPal-kontoen din. Udemy lar hvem som helst lage et online kurs (på bokstavelig talt hva som helst!) Du kan finne noen på Fiverr for under 20 dollar. For å få betalt med PayPal, er alt du trenger en e-postadresse.

Ta også en titt på Pinecone Research-anmeldelsen for litt mer detalj på panelet. Ingen lagerbeholdning. Hver transkripsjonsoppgave for Scribie kan gjøres i løpet av omtrent 6 minutter, og du får betalt av lydtimen.

Du trenger å vente 14 dager mellom å fullføre en spillejobb for å kunne ta ut inntektene dine med PayPal.

Acorns

Selg brukte møbler: Det er gratis å registrere seg, og du har bokstavelig talt ikke noe å tape. 25 og du kan utbetale når du får kr10 med Paypal.

Dra nytte av deres tidsbegrensede kjøretøy for nytt medlemskap og registrer deg NÅ. Overfør kr5 Paypal penger i løpet av sekunder og bruk dem med en gang! Å bli lærer for andre studenter er enklere enn noen gang. Fiverr tilbyr noen få forskjellige utbetalingsalternativer, men det billigste og mest praktiske er PayPal.

Hvor mye du vil tjene som transkripsjonist vil variere, avhengig av selskapet eller klienten du jobber med. Vanligvis finner du imidlertid at provisjonsgebyrene ligger på rundt 20%. De vil gjøre det mulig for deg å ta ut pengene dine veldig raskt, og da vet de også at du sannsynligvis vil fortsette å ta undersøkelser og tjene mer penger, fordi du kan se at det fungerer. Kort sammendrag: Du kan skrive annonsekopi. Du kan innløse utbetalingen for e-gavekort og mer. Fortell din mening og tjen gratis PayPal-penger med Opinion Outpost. Hvis du leter etter nye måter å tjene ekstra penger på, må du ikke se lenger enn smarttelefonen din.

Hvis du ikke har noe imot å registrere deg på noen få nettsteder, kan du tjene penger via PayPal bare ved å registrere deg.

Sweatcoin

Etter at du har fullført online-profilen din, sender e-poll deg undersøkelsesinvitasjoner som inkluderer hvor lang tid undersøkelsen vil ta, hvor mange poeng du vil tjene og hvilke emner som dekkes. Tjen penger på dine uønskede gavekort ved å selge dem. Du vil fylle ut noen få kvalifiserende spørsmål for å matche deg mer effektivt med undersøkelsesalternativer. Men i dag, la oss se på noen av nettstedene som lar deg tjene gratis Paypal-penger. Registrer deg på Swagbucks og få din første kr10 PayPal-bonus! Ibotta gir for eksempel bonuser fra tid til annen (som å kjøpe en banan og få kr3 kontanter eller noe). Siden mange belønningskredittkort ikke engang belaster et årlig gebyr, kan du få disse pengene gratis forutsatt at du aldri betaler renter på kjøpene dine. Selg dem til gavekort barnepike.

Du kan forvente å tjene oppover kr10 i timen, og du trenger ikke å være høyt kvalifisert for å veilede yngre GCSE- eller til og med A-nivå-studenter. Det er her Usertesting har skåret en egen nisje. En av de beste! Hvordan kan jeg tjene PayPal-penger raskt på nettet? Så det er lurt å starte i det små og øke sakskontoen din sakte når du tjener og legger til kontoen din ved å investere det du har gjort på nytt. Det er frustrerende for en kunde å besøke et nettsted der koblingene er brutt, eller nettstedet fungerer bare ikke som det skal. Følgende nettsteder vil betale deg for å teste ut nettsteder, og noen ganger apper.

Hvordan kan jeg få PayPal-pengene mine umiddelbart?

Det fungerer på en måte som er ganske lik Survey Junkie. Tjen mellom kr30 og kr120 i måneden, ifølge rapporter om denne Reddit-tråden, og denne. Du kan tjene 500 dollar eller mer per måned. Hva er planen din for helgen? Det beste med frilansskriving er at du ikke trenger engelsk eller skrivebakgrunn for å komme i gang. Hvis du er god og ikke har noe imot å ta en risiko, kan du kjøpe tidlig i bulk og selge videre når mani rammer. Og siden du ikke trenger å blokkere store klosser for å ta undersøkelser, kan du enkelt ta dem mens du ser på TV eller mens du venter på tannlegekontoret, er undersøkelser også en veldig fleksibel måte å tjene på. Våre tilbud er veldig enkle å fullføre og i løpet av en time kan du kanskje tjene nok poeng til å få din gratis kode.

 • I tillegg tilbyr Prize Rebel forskjellige tilbud og tilbud som du kan velge mellom om du vil.
 • Affiliate markedsføring er en av de beste måtene å tjene penger på nettet når du har lært hvordan du gjør det bra.
 • I så fall vil du definitivt ønske å ta en titt på Yoogi's Closet for å laste av godbitene dine.
 • Registrer deg for et belønningskredittkort.

Gå den GigWalk: kr10- kr100

Det er også flott å henvise til et venneprogram der du kan tjene penger på å anbefale venner til nettstedet deres. Det er alt de trenger for å sende deg pengene dine. Du får poeng for å svare på spørsmål som kan innløses for kontanter via PayPal eller gavekort. Her er noen få steder der du kan se videoer og tjene penger til PayPal-kontoen din. Dette gratis nettstedet belønner deg med - Perk-poeng - for å bruke appene sine til ting som underholdning, shopping, søk, trivia og mer. I følge tall fra PayScale kan du tjene alt fra kr7 til kr25 i timen per transkripsjonist.

Det kan være, men det trenger ikke alltid være det. Hvis du oppretter en tilstedeværelse på nettet og ikke gir opp, vil folk legge merke til skrivingen din og faktisk begynne å lete etter nye skrivejobber. De har ikke alltid åpninger for alle. Akkurat som Paribus, når du har lastet ned appen, må du koble e-postkontoen din for å se Amazon's kjøpshistorikk. Klienter i finansielle tjenester og forsikringsbransjer "bruker denne informasjonen til konkurransedyktig intelligens og produktutviklingsformål," ifølge SBKCs nettsted. Samle daglige poeng - i din PrizeRebel-konto vil du være en daglig poengside som viser muligheter for oppgaver som kan fullføres opptil 20 ganger om dagen. Hvis du leter etter de beste appene for å tjene penger til PayPal-bruk, må du ikke se lenger.

Du blir også belastet kr2 når du overfører pengene til PayPal-kontoen din. Les mer i vår innboksdollar-anmeldelse. Sjekk ut SurveyJunkie og start nå! Det er en ganske søt avtale med tanke på at du sannsynligvis skulle kaste søppelposten din rett i søpla, ikke sant? Minimumsutbetalingen er kr5, så den er veldig lav, og du kan få ut kontantene dine via Amazon-gavekort, PayPal eller gavekort basert på.

InstaGC-betalingsbevis

Og hvis noen klikker på det tilknyttede pin-bildet for å kjøpe, tjener du en provisjon. Dette er en seriøs måte å tjene gode penger på dine egne premisser, og det er vel verdt å lese videre på det. Vanlige folk, denne er noe for deg! Hvor mye kan du tjene? Nok et tillegg til GPT-nettstedene som betaler ekstra kroner for å gjøre søk på internett.

Jeg vil sjekke nettstedene til alt som interesserer deg for å se om det er noe som vil svare på arbeid på nettet, tjene penger samme dag hvordan du kan tjene penger på nettet som klikker på annonser. 5/5 med 16.300+ anmeldelser Google Play-vurdering: Lenker og info for videoen over: Alt du trenger å gjøre er å handle favorittklær, sko og vesker gjennom Ebates og få gratis penger for hvert kjøp. Men det er mange undersøkelsessider med lav eller ingen minimum utbetalingsgrense, noe som betyr at du kan få betalt raskt. I så fall er du kvalifisert til å motta PayPal-kontanter gjennom mange forskjellige apper. Ved å bruke InboxDollars-søkemotoren kan du tjene kontantbonuser for en rekke oppgaver, inkludert online søk. Søk i denne bloggen, en bidragsyter kan tjene $ 0. Alternativt kan du legge ut spillejobber på Fiverr for tjenestene dine.

Det kan være mye moro også! Her er noen brennende spørsmål som folk stiller om å få gratis penger: Du kan starte gratis med disse online plattformene, og du kan starte nå. Grindabuck kan bare brukes via sitt stasjonære/mobile nettsted - det er ingen Android- eller iOS-app som for øyeblikket er tilgjengelig. Bruk min henvisningskode: Forsikre deg om at du er påmeldt Swagbucks før bursdagen din går, da du vil få 55 SB-er satt inn på kontoen din i gave. Hvis du leter etter jobber for tenåringer, vil du gjerne vite at dette nettstedet lar deg registrere deg som tenåring med samtykke fra foreldrene.

De lar deg auksjonere ut tingene dine for de beste prisene.
Hver gang du ender med å handle hos en online forhandler som samarbeider med Honning, vil utvidelsen automatisk søke i databasen etter kampanjekoder for å spare penger ved kjøpet.

En MÅ Ha:

Få betalt for å teste hvor enkelt et nettsted er å navigere, samt noter alle ødelagte koblinger eller andre funky ting som kan vises på et nettsted. Når du har lastet ned og registrert deg med appen, belønner Shopkick deg for å ha fullført oppgaver som å gå inn i en butikk, skanne et objekt eller noen ganger bare gå gjennom butikken. Sjekk ut videoen over for å se de saftige detaljene. Det er mange måter å få gratis penger på, som å spare 500 dollar i måneden etter en ikke-så streng nøysom livsstil.

Microworkers er et annet kort oppgaveside som betaler deg for å fullføre små oppgaver som dataregistrering, kort transkripsjon, forskning og mer! Nettstedet har flere gavekort som du kan innløse kontosaldoen for, og PayPal-kontanter er et av alternativene. Når noen melder seg på eller kjøper noe ved å bruke lenken din, får du betalt en provisjon eller et gebyr, avhengig av programmet.

Kilde Eiendom For Velstående Investorer

Det er hundrevis av måter å få betalt via PayPal. Hvis du har et nettsted eller en blogg, har du den perfekte plattformen for å tjene penger på tilknyttet markedsføring. Søk på telefonen eller nettbrettet ditt for å finne disse enkle, penger tjene appene, og begynn å se på videoer i dag. Prøv lightspeed trader demo, 50 øre til 500 til 2.000 kontrakter per måned. Et gavekort til Applebees, for eksempel, starter på bare 790 poeng. Usertesting er ikke konsekvent arbeid, men det er en fanfavoritt. Siden starten som betalingsprosessor for online leverandører og auksjonssider på 1990-tallet har PayPal blitt en del av vårt daglige ordforråd.

Selskapet, som har eksistert siden 1988, betaler ukentlig via PayPal. Taket for hva du kan lage er fremdeles ganske likt, siden de ikke sender ut så mange undersøkelser som noen av de andre nettstedene. Du må følge et sett med retningslinjer for å gjøre denne jobben, og det er fem store selskaper som ansetter for denne stillingen. Owen leder deg gjennom hvordan du kan tjene din første kr13 fortjeneste (ved å bruke et ekte eksempel) i denne perlen av en guide til matchet spill. Bunnlinjen, selskapet har mer enn 20 års erfaring. Organiser eboken din og ta over til Amazon eller B&N og publiser deg en ebok. Du kan løse inn SB (Swagbucks) for Amazon-koder, Paypal-kontanter og gavekort til populære merchandisers blant annet.

Survey

Og du trenger ikke å forholde deg til å snakke med kundeservice. Så ta en titt og få pengene tilbake hver gang du kjøper på nettet. Hvis du har kjøpt noe på nettet, har du sannsynligvis sett betalingsalternativet "Betal med PayPal" i kassa-skjermen. Lag et undervisningskurs!

Meningspost:

Forskjellen er at i stedet for å få en cashback for shopping, vil du tjene penger med PayPal for handlingen på nettet. 28 / s, sP20 koster rundt $ 110 fra eBay. Hva alle andre sa, det er lett å tjene en god fem eller ti dollar med det første, men tilbud som er noe annet enn undersøkelser, vil bli sjeldne. Du kan utbetale med bare kr10 på kontoen din.

Det er en rekke prosjekter å teste på userlytics. De koster så lite som kr0. Hvis du er bosatt i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Irland, Frankrike eller Tyskland, må du være oppmerksom på at du kan kombinere. Hvis du bor i Storbritannia, kan du tjene et kr20 Amazon-gavekort for å oppdage en tom eller forslått eiendom, gjennom YouSpotProperty-nettstedet. Du får betalt enten du klikker på annonsene eller ikke! Som med alle andre nettsteder, kan du enten utbetale gavekort, eller du kan få pengene overført til PayPal-kontoen din.

TranscribeMe er et av de mer populære transkripsjonssidene som folk ofte jobber gjennom. Utbetalingsgrensen er rundt kr8, men kan variere noe avhengig av. Hvis du fortsetter å imponere kunder, vil du enkelt holde en høy rangering, noe som vil tiltrekke seg enda flere kunder. Alle er måter du kan tjene penger ganske enkelt på.