studio-w.eu

(2) Stokastisk indikator med innstilling (5,3,3) - Stokastisk oscillator brukes til å identifisere overkjøpte og oversolgte markedsforhold, noe som kan signalisere et vendepunkt i den nåværende trenden. Dette er i utgangspunktet et veddemål mellom deg og en megler. For cryptocurrency CFD-er er gearingen vanligvis bare 5 til 30% med bitcoins på grunn av deres volatilitet, men dette betyr fremdeles at du må være forsiktig, siden du kan miste mer enn den totale kontoverdien - og dette kan skje ganske raskt. Det er noen få tydelige fordeler med bitcoin CFD-er.

Som næringsdrivende er det din jobb å forstå hvordan markedet fungerer og dra nytte av mulighetene når de oppstår. Du må verifisere og sørge for at prisene du ser på plattformen følger de generelle markedsbevegelsene eller enda bedre, direkte hentet fra en børs. Selskapet belaster ikke provisjoner for noen av sine handler. Med plattformene MetaTrader 4 og MetaTrader 5 kan du handle denne raskt voksende valutaen mot amerikanske dollar 24/7.

 • Det er her futures kommer inn.
 • WhaleClub er en CFD-megler, som bare aksepterer digital valuta.
 • Salg, teknisk, compliance og regnskapspersonell bør også være kvalifisert og ha den nødvendige erfaring for å utføre sine roller.
 • CFD-handel lar deg tjene på grunn av endringer i prisene på underliggende eiendeler uten å eie dem.
 • Da kan høyere summer brukes til å tjene mer penger.
 • Vi tar en titt på BTCUSD-diagrammet - det viktigste cryptocurrency - i en annen skala - fra makro 1 ukes visning til det mest detaljerte 1-minuttet.
 • CFD-handel er en avtale mellom deg og megleren din om å betale forskjellen mellom åpnings- og lukkepriser på en underliggende eiendel.

Du kan handle en bitcoin CFD ved å bruke fiat-valutaer. Se for deg et individ som føler at prisen på BTC vil øke, slik at de går foran og åpner en konto hos en CFD-megler, og de går lenge på deretter Bitcoin CFD. Vi er skeptiske, fordi det er en stor økonomisk fordel for en kryptobørs å gjøre dette, og regulatorer sjekker ikke.

Men i stedet for å ta eierskap til bitcoin, åpner du en posisjon som vil øke i verdi når bitcoin's prisøkning mot dollar. Dette kan ikke skje på Bitcoin, men det er fortsatt muligheten for teknisk svikt, en konkurrerende valuta eller til og med økonomiske eller politiske spørsmål. På den annen side opplevde vi strømbrudd og havarier med sin handelsplattform ganske ofte. Første gang minimumsinnskudd har en tendens til å være i området kr250, og ofte vil det være et minimum uttaksbeløp og et fast gebyr (eToro har et minimum på kr50 og et gebyr på kr25 for alle uttak). Søk råd fra en egen finansiell rådgiver. Mainstream-adopsjon av digitale valutaer påvirker også verdien regelmessig. Jeg vil gjerne høre om det i kommentarfeltet nedenfor. Heldigvis, når Bitcoin-handel fortsetter å vokse i popularitet, bringer konkurransen sakte ned handelskostnadene og de fleste børser tilbyr lignende priser.

Det er generelt mangel på åpenhet når det gjelder priser; i motsetning til børser der markedet setter prisen via børsen, har megleren mer kontroll over spotprisen. På grunn av slike begrensninger kan ikke CFD-handelsmenn gå inn i langsiktige stillinger med kryptoer. Ettersom du ikke eier noen kryptokurser, må du imidlertid stole på megleren du bruker til CFD-handel både når det gjelder utbetalinger og priser. Siden nettverkene er oversvømmet med mange forespørsler, er behandlingstidene for disse transaksjonene vanligvis lange. De nekter å godta tapshandel og forlenge stopp/tapet.

 • På grunn av den innflytelsen som er gitt på tradingkontoer, kan klienter inneha CFD-posisjoner som er større enn mengden tradisjonell valuta som eies.
 • Ikke la deg avskrekke av ordet ‘kontrakt’.
 • CFD står for Contract for Difference, da det er det du faktisk tar ut når du kjøper bitcoins på denne måten.

10 tips for CFD-handel

Når du handler med bitcoin CFD, kan imidlertid volatilitet veldig godt vise seg å være din venn, så lenge du tar hensyn til markedstrendene og handler deretter. Dette kan gjøres ved å bruke differansekontrakter (CFD). Du må kunne ha råd til slike tap før du begynner å handle CFD-er. Husk at du ikke handler faktisk BTC. Det er sikre CFD-meglere, noe som betyr at de er notert på en børs, de rapporterer om det økonomiske overskriften deres og de blir overopptatt av finansielle tilsynsmyndigheter.

Det tilbyr også muligheten til å krysse marginposisjoner for å balansere kravene til vedlikehold av margin på Liquid. Med tanke på hvor mye Bitcoin svinger, var det en skikkelig stjeling: Topp CFD-meglere tilbyr cryptocurrencies som Bitcoin CFD-er. Ikke gå glipp av muligheten din til å handle Bitcoin.

Seychellene FSA-regulerte verdipapirforhandlere må også ha en operativ tilstedeværelse i Seychellene og oppfylle økonomiske stoffkrav. CFD-er er utbredt i Europa, men det er forbudt i USA. Hva er bitcoin? Hvis dette beløpet er større enn kontraktsbeløpet, betyr det at jeg mistet potensiell inntekt, så jeg vil sende motparten min kontantekvivalent av denne forskjellen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. IC Markets Cryptocurrency CFD-produkt lar handelsmenn gå lang eller kort uten å faktisk beholde Cryptocurrency. Dette kan også være tilfelle for Bitcoin, som er en risiko som handelsmenn alltid må ta hensyn til. Noen jurisdiksjoner har etablert spesifikk minimumsdekning, mens andre settes fra sak til sak.

I alle fall handler Bitcoins aldri med hender, bare kontanter gjør det.

Hva er Bitcoin?

Du må gå gjennom en digital ID-bekreftelse og finansiere kontoen din. (Basert på det publiserte den europeiske reguleringsmarkedet for finansmarkeder, European Securities and Markets Authority (ESMA) retningslinjer som sier at cryptocurrency-baserte CFD-er er finansielle instrumenter, og følgelig er utstedelse av CFD-er en regulert aktivitet i Det europeiske økonomiske området (EØS) ). På det tidspunktet var kr1 tilsvarer 1.309 Bitcoin - en brøkdel av en krone. Investorer som faktisk eier bitcoin, kan også bruke short-selling CFC-handler for bitcoin for å utligne tapene i bitcoin-porteføljene sine, hver gang BTC-prisene går ned. Under handel med cryptocurrency CFD kan du dra nytte av svingningen i cryptocurrency-priser raskt med høy gearing.

Bitcoin-utvekslingen er svindel eller mislighold: Hvor kan jeg finne de beste CFD-handelsplattformene? Fortsatt sitter du igjen med kr450 generert fra en handel du startet med kr100, som gir deg 450% økning på innskuddet ditt.

Her er noen viktige punkter du må huske på: For å åpne en meglerkonto må du gjennom en mer komplisert prosess enn en Bitcoin-utveksling. Med CFD-er kan handelsmenn spekulere i prisveksten og prisnedgangen på en underliggende eiendel. FXCM har nå sluttet seg til mengden og implementert et omfattende Bitcoin-tilbud i sin eksisterende servicesuit. På den annen side - hvem vet, kanskje har vi nådd bunnen allerede. Med en CFD er kjøper og selger enige om å betale forskjell når prisene stiger eller faller i kontanter, i stedet for gjennom levering av fysiske varer. 5 milliarder kroner, er selskapet fullt regulert på Kypros.

Cryptocurrencies er ikke lovlig anbudsvaluta, og handel med derivater på cryptocurrencies er for tiden ikke dekket under noe reguleringsregime i Singapore.

Kjøpe

Krav på disse spørsmålene varierer på tvers av jurisdiksjoner. Den sosiale handelsplattformen har registrerte kontorer på Kypros og Storbritannia. Hva om jeg glemmer passordet mitt? Klikk på lenkene nedenfor for å hoppe til den delen:

CFD-er som er bedre kjent som sertifikat for forskjell, er populære blant handelsderivater av den underliggende eiendelen. Dette er i motsetning til å faktisk kjøpe bitcoin i bitcoin-kiosker der du trenger å bruke et ikke-reversibelt pengeinstrument, så bekvemmeligheten med kredittkort er ikke et levedyktig alternativ. CFD-er og futures høres veldig like ut, og mange nye handelsmenn mener de er helt identiske. Dette har fordelen at brukere kan velge den leverandøren som tilbyr mest fordeler.

En riktig drevet CFD-megler vil tjene pengene sine helt på sprednings- og finansieringsrater, balansere kjøp og salg av ordrer til likevekt og sikring på tredjepartsbørs hvis det er ubalanse. Ingen vil ha et komplisert grensesnitt når du bruker en hvilken som helst bitcoin-handelsplattform. Det betyr at kr100-stillingen din nettopp er blitt omgjort til en kr1000. Mens den ledende valutaen mistet over 80% av sin verdi siden "topp Bitcoin" i desember 2019, tjente mange dagshandlere formue under nedtrenden ved å plassere de rette ordrene til rett tid.

Bitcoin CFD Meglere

Overlevelse er av største betydning i finansmarkedene hvis du ønsker å leve langsiktig av CFD-handel. De aksepterte eWallets inkluderer WebMoney, Neteller og DinPay. Prisen på bitcoin er sterkt påvirket av nyheter, som kan føre prisen opp eller ned med hundrevis av dollar på få minutter. Majoriteten av detaljhandelinvestorene taper penger når de handler CFD med følgende leverandører. Mengden av margin er avhengig av markedsforholdene så vel som de involverte meglerne. Personer som effektivt leder virksomheten, toppledelsen i selskapet, og compliance- og risikobetjenter, og selskapets kontor, må være lokalisert i jurisdiksjonen der selskapet søker lisens fra. Du vil ikke bli kompensert hvis investeringsprisen synker. En bruker trenger bare å klikke på “Funds Management” -vinduet på plattformen, klikke på alternativet som leser “Moneybookers” i stedet for Visa eller MasterCard, og skriv inn e-postadressen til Moneybooker.

Disse to tilnærmingene er ganske like i drift. Automated binary short review, pålitelige meglere med binære opsjoner bør gi et middel for investorer til å foreta flere investeringer i forskjellige eiendeler som forex, råvarer og aksjer. De er de eneste som har råd til å gjøre dette, selv om store børser som OKEx og Binance begynner å implementere funksjonen også på plattformene deres. Til tross for sin dominans, møter Bitcoin fremdeles konkurranse fra andre virtuelle valutaer som Ripple, Ethereum, Litecoin og mange flere.

Og det fungerer akkurat som tradisjonelle handelsplattformer.

Skisserer Sluttproduktet

Forsikre deg om at du velger en CFD-megler med omhu. Du kan lang og kort Bitcoin enkelt og effektivt satse på prisbevegelsen. Bankoverføringer og betaling med kredittkort fungerer. Plus500 er et godt valg for ikke-amerikanske handelsmenn som leter etter en brukervennlig handelsplattform. Alt i alt er sannsynligvis den beste CFD-meglingen for kryptoholdere. Cayman og BVI investeringsbedrifter trenger også å ha fysisk tilstedeværelse i landet og oppfylle visse krav til sinn og styring og økonomiske substanser. I motsetning til typisk CFD der tilbydere tar gebyrer og provisjoner, belaster Plus500 bare oppslag (dette er pris og anbudspris på et finansielt instrument).

CFD-meglere viser kryptoene de gir CFD-er på E.

Hvis forskjellen er negativ, betaler kjøperen selgeren i stedet. CFD-er er imidlertid mer egnet for daghandlere som liker å gå inn i en stilling, og deretter raskt gå ut. Hvis prisene på bitcoin faller, kan da tapet av verdi på din bitcoin-portefølje balanseres ut av fortjenesten som er gjort på din short-selling CFD-handel. Dette krever at du åpner en konto og setter inn penger. Kryptohandlere kan derimot ganske enkelt flytte pengene sine ut av sentralen og inn på de kalde lommebøkene sine og bare slappe av og vente på riktig tid til å selge. Hvis du noen gang prøvde å logge på når prisen var i bevegelse, vet du hva jeg snakker om. I dagens artikkel vil vi gå gjennom noen av de juridiske aspektene du må vurdere når du setter opp en regulert Crypto CFD Brokerage.

Er Cryptocurrencies Trygt å Investere I?

Med en vellykket lansering til FXCM South Africa (PTY) LTD (“FXCM ZA”) kunder og på grunn av kundebehov, har FXCM utvidet sitt Bitcoin CFD-tilbud. Fortsatt interessert? Hvis du bare vil prøve kryptohandel, kan kryptosentraler være et enkelt alternativ. Derfor er dette den minst risikofylte metoden for å investere i kryptovaluta.

Du bør tildele et klart definert stopp/tap til hver av dine bransjer. Hva er Bitcoin? I standard handel, hvis personen tror at Bitcoin er i ferd med å stige, kan han kjøpe 1 enhet. Bitcoin CFD-er og futures lar deg inngå en avtale om fremtidig pris på Bitcoin og tjene (eller tape) fra prisendringer.

 • Du kjøper ikke noen bitcoins, holder dem i lommeboken og selger dem senere.
 • På grunn av den høye prisen på Bitcoin, er det dessverre bare velstående investorer som har råd til denne typen handel.

Slutt å Drømme

Hva klarer CME-futures? Vi anbefaler eToro for nybegynnere, spesielt de som ønsker å lære CFD fra erfarne handelsmenn. De er også billigere når det gjelder premiene som belastes for dagers opphold; Faktisk kan det hende du synes du har rett til en positiv premie basert på din bestemte stilling lang eller kort. Trading futures kan være super kostnadseffektive. I BVI og Cayman stilles krav til kapitaldekning fra sak til sak.

Sanntidshandel med Bitcoin er tilgjengelig i løpet av helgen så vel som i løpet av standard handelstid.

Hovedproblemet med CFD-er i Bitcoin er at de er svært risikable. Avhengig av valgt uttaksmetode tar det normalt 1 til 3 virkedager å behandle uttak. Jo vennligere og brukervennlige webdesignen er, jo bedre. Som alle andre eiendeler du kan investere i gjennom CFD-handel, er det en risiko knyttet. Vi oppfordrer deg til å lære mer om Bitcoin-handel ved å gå til vår side om handelsbetingelser og gebyrer. Det er en betydelig forskjell mellom Forex markedet og cryptomarket. Velg eller bytt til en megler som tilbyr flest markeder, beste priser og klientsikkerhet.

• Hva er fordelene med Bitcoin CFD-handel? Noen jurisdiksjoner har klassifisert dem som en vare, eiendom, sikkerhet eller bare som en digital representasjon av verdi, blant andre - hvilken definisjon kan også variere avhengig av den spesifikke kryptovalutaen. Vi kan gjøre dette ved å gjøre produktet tilgjengelig for lukking basert på verdsettelsen, eller ved å bestille en kontantjustering på kundekontoer. Bitcoin-utvekslinger hevder at alle klientmidler (både penger og krypto) er i separate kontoer, og de driver ikke marginhandel. La oss for eksempel si at du er en Bitcoin miner og du genererer inntekter ved å gruve Bitcoins og selge dem på markedet. Gebyrer og gebyrer, les, undersøk, få hjelp, men disse tilgjengelige appene har gjort det enkelt å kjøpe og selge aksjer. For dyktige handelsmenn var første halvår 2019 en flott periode da Bitcoin Volatility Index holdt seg over 7% i januar og februar, og deretter falt til gjennomsnittlig nivå. Ved å opprette en stop loss-ordre, bestemmer du på hvilket prisnivå posisjonen din skal stenges, slik at ingen ytterligere tap kan oppstå.

Plus500 Er Lett å Handle Og Utnytte Opptil 30: 1, Og Er Et Ideelt Sted For å Handle Bitcoin Og Ethereum For Dem Som Er Slått Av For å Kjøpe Crypto.

For eksempel kan EØS-meglerhus bli pålagt å behandle en gitt kundes forespørsel om å ta ut midler samme dag, eller neste arbeidsdag (hvis mottatt utenom normal handelstid). Kryptokursene du kan ta ut CFD-er for, er oppført i våre anmeldelser av hver plattform. Denne tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet. XTB CFD Trading 0. På grunn av spredningen, trenger den forventede prisbevegelsen vanligvis å være høyere sammenlignet med prisbevegelsen som dekker handelsprovisjoner.

Hva Du Bør Unngå

Per nå er det CFD-meglere som tilbyr opptil 20x gearing på Bitcoin vs. Irlands sentralbank regulerer firmaet. Unødvendig å si at de fleste av dem gikk bort med ganske mye i lommene. Det er ingen lange bekreftelsesprosesser å gjennomføre, innskudd og uttak er vanligvis øyeblikkelig, og noen meglere lar deg til og med være anonym for ditt personvern. Når det gjelder markeder tilbyr de alle de viktigste forex-parene, et lite utvalg av aksjer og de grunnleggende råvarene.

Se hvordan disse CFD-handelsstrategiene kan bidra til å maksimere fortjenesten din ved å redusere eksponeringen din med effektiv risikostyring.

Velg Kontotype Som Passer Deg

Å velge nye eller ukjente meglere legger en ekstra risiko for en allerede høyrisikoinvestering, så det er alltid tryggere å bruke anerkjente plattformer. Fysisk levering betyr at jeg vil sende Bitcoins til motparten min, og han vil betale meg beløpet som er angitt i kontrakten. Mange mennesker har hatt en betydelig pris på BTC-kjøp gjennom årene, siden det nå handler over kr2019 per BTC. Handelsplanen din er å holde deg rolig i kampens hete. Securities and Exchange Commission (SEC) kunngjorde i begynnelsen av august 2019 at visse innledende mynttilbud (ICOs) - som bruker cryptocururrency for finansiering - ville bli regulert som verdipapirer. For å finne ut mer, ta turen til vår omfattende cryptocurrency-seksjon!

Ikke bruk CFD-er, hvis du vil dra nytte av krypto iboende funksjoner, f.eks.

Cryptocurrency CFD-handelsbetingelser

Si at du har klart å logge inn og legge inn en bestilling. Ny bestilling, for eksempel, hvis du har kapitalen til en verdi av $ 1 og låner $ 50 gearing for å handle på Bitcoin-markedet, med 1 pip som er 1/100 av en krone, ville et trekk mot gunstig pris oppover, si for 100 pips, gi overskuddet på $ 1 eller 0. Jo flere poeng prisen beveger seg i nevnte retning, jo mer penger får brukeren på grunnlag av en forhåndsbestemt avkastning. Andre selskaper som tilbyr cryptocurrency CFD-er inkluderer IG, IQ Option, Intertrader, Pepperstone, Cityindex, Gkfx og Xtb. Du kjenner ikke den private nøkkelen på en børs, og som et resultat eier du ikke Bitcoins, bare IOU. I Belize er for eksempel lisensierte selskaper for internasjonale finansielle tjenester pålagt å være fysisk til stede i Belize, ha lokale direktører i Belize og være skattemessig bosatt i Belize.

Sjekk sammenligningstabellen vår. Det er rart gitt at det er dette som gjør dem også svært givende. Men hvis alle ønsket å trekke seg, ville de være i et problem. Hvor lang tid tar demo-registrering av forex trading? Videre er EØS-meglerhandlere pålagt å vurdere egnetheten til visse produkter for visse detaljhandelskunder. Søndag - fredag ​​6: Derfor har vi laget denne listen. Selskapet kan kontinuerlig overvåkes og overvåkes for å sikre at krav til sinn og ledelse og fysisk tilstedeværelse opprettholdes over tid. Så futures kan omsettes nesten 24 timer med unntak av et vedlikeholdspause på dagtid.

En annen viktig ting å vurdere er posisjonsstørrelsen på dine handler og om du ønsker å handle med innflytelse. Noen få CFD-meglere som tilbyr krypto-CFD-er, og vi likte: Det er alltid en mulighet for å miste alt du har investert når markedet går mot deg, og dette kan se marginene dine falle under de avtalte nivåene.

Gå og les en full eToro-anmeldelse.

Hvor kan man kjøpe Bitcoin på nettet?

Meglerfirmaet er FCA godkjent og notert av London Stock Exchange (LSE). Med en posisjonsverdi på 0. Jeg begynte å skrive om cryptocururrency i 2019, og minet Bitcoin fra den bærbare datamaskinen det året. Du styrer når du selger, så hvis du tror at prisen på bitcoin vil komme seg, kan du holde ut til den gjør det. På grunn av arten av en Crypto CFD, kan vi imidlertid forvente at mange jurisdiksjoner i økende grad vil vurdere en derivatkontrakt som satser på prisendringene til en gitt cryptocurrency som underlagt forskrifter og anses som et finansielt instrument. Hvor mange ganger har du økt tapsposisjoner ved å utvide stopp/tap?

En rekke FX-meglere og børser har åpnet seg i det siste og tilbyr derivater. 1 for profesjonelle handelsmenn. Og hvordan kan jeg analysere det for å ta fornuftige handelsbeslutninger? Du vil havne i et tapende hjul og ikke klarer å reise deg igjen. Å drive en slik virksomhet trenger imidlertid god risikostyring, og det er det beste, hvis en regulator ser på den. Det er en begrenset vare - det er et fast beløp, og som sikrer at større etterspørsel alltid vil øke prisen. Vi lærer de neste dagene, ukene eller månedene. WCEX er utelukkende rettet mot Bitcoin-eiere som ønsker å handle mainstream-varer, forex, indekser og aksjer.

Ulike ordretyper - Du kan plassere ventende ordrer på markedet som blir en vanlig ordre når visse betingelser er oppfylt.

Energi

Anta at kr2019 i Bitcoin øker til kr3000, vil du avvikle den og tilbakebetale långiveren kr1000. Til tross for at kredittkort og Paypal er allment aksepterte metoder for å betale varer og tjenester, er dette ikke det samme ved kjøp av bitcoins. Pros of day trading, lagerchatterom kan være nyttige i begynnelsen. Så du trenger en aksjemegler med tilgang til det svenske markedet. En ekstra stor fordel er at med CFD-er kan du tjene på om prisen går opp eller går ned: 5% når du mottar en bankoverføring. For å være rettferdig er heller ikke alternativene perfekte. I skrivende stund er det ikke sikkert at utstedelse og tilbud av Crypto CFD-er er mottakelige for forskrifter i jurisdiksjoner der definisjonen av en derivatkontrakt er smal, og refererer til for eksempel derivatkontrakter der den underliggende eiendelen er egenkapital, obligasjoner, indekser eller fiat valutapar. 50% daglig = 25 dager.

Videre må EØS-meglere-forhandlere implementere en margin closeout-regel med 50% minimumskravet margin samt negativ saldobeskyttelse på en kontobasis - for å redusere sannsynligheten for at klienter mister mer enn sikkerhet og begrenser tap av klienter. Skriv en bok eller e-, hvis du vil se på videoopptakene senere, er ubegrenset tilgang tilgjengelig mot en veldig rimelig avgift. Hvis du er bearish på bitcoin, kan du åpne en selge/kort bitcoin CFD-posisjon. Bestem det maksimale beløpet du er forberedt på å risikere når du spekulerer i prisen, eller angi en pris du vil ta fortjeneste til.

Les Mer:

Gox-kunder lærte dette på den harde måten. I visse EØS-jurisdiksjoner kan det imidlertid være ekstra lisenser og pågående kapitalkrav. Hva er poenget med å ha det beste CFD-handelssystemet i verden når du har tapt alle pengene dine? Fortsatt kan du investere i Bitcoin i et regulert miljø, gjennom regulerte aktører med statlige garantier. Å kjøpe Bitcoins begrenser imidlertid investoren til å satse på en økning i valutaens verdi. Innskudds- og uttaksgrenser vil variere, så sørg for at du velger en CFD-plattform som passer til det handelsnivået du vil gjøre, enten det er stort eller lite. CFD-meglermarkedet er ganske mettet, og det kan være vanskelig å velge riktig megler for deg. Når det gjelder offshore jurisdiksjoner, etablerer de i økende grad fysisk tilstedeværelse og økonomiske substansbehov.

Siden tilbakebetalingen av IOU avhenger av prisen på Bitcoin, følger ETN-prisen prisen på Bitcoin. Du kan også gå inn i en kort CFD-stilling for å tjene på et fall i prisen på en underliggende eiendel. Handelsplattformen lar en næringsdrivende handle i flere markeder fra en enkelt skjerm og gir et sanntids tilbud for alle produkter. Hvis intensjonen din er å handle bitcoins regelmessig og som en spekulant, ville det beste alternativet være gjennom børsene. Følgelig bør investorene være klar over at de ikke har beskyttelse etter verdipapir- og futuresloven (kap. Kap. )