studio-w.eu

Flere alternativer for å tjene penger, som å svare på undersøkelser, svare på e-post, se på videoer og mer. Over 57 millioner dollar i kontantbelønning utbetalt til mer enn ti millioner medlemmer.

Hvis du vil ta inntektene dine i form av et gavekort, er terskelen enda lavere, da du bare trenger 50 poeng, tilsvarende 5 dollar. Tekniske sidevinkler som webutvikling, tekstforfattere og kvalitetssikringstesting er en del av stabile og blomstrende bransjer - og er absolutt dårlige enn bedøvelse av undersøkelser. Penger, kuponger og gevinsttrekk. Hvordan gjøre nettstedet ditt mobilvennlig: den ultimate guiden. I stedet for å være vertskap for betalte undersøkelser selv, fungerer de som mellommann.

Swagbucks kjører på premisset om å stimulere den daglige internettbruken for å tjene både deg og dem, så det er verdt å være klar over dette slik at det ikke ender opp med å sive inn for mye av livet ditt! Men jeg fikk en Swagbuck for å prøve hvis jeg ikke kunne fullføre den. Topp 17 best betalte online undersøkelsessider som du kan tjene ekstra penger og enkle kontanter med i 2019. Gjennomsnittlig lønn per undersøkelse er mellom kr4 - kr8 TILBUD: kr20 uten gebyr. Slik jeg ser det, betaler noen meg for å delta i forskning, og selv om jeg bare gjør undersøkelser for penger, behandler jeg det på alvor. Hvis du ser på deg selv som en gjennomsnittlig, dagligdags Joe eller vanlig Jane, må du ikke bekymre deg! Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese den fulle gjennomgangen av Pinecone Research her.

 • La meg forklare hvordan dette kan fungere.
 • Grip det nå mens det fremdeles er GRATIS!

Du kan tjene Station Dollars gjennom mange forskjellige oppgaver (ikke bare online undersøkelser). Jeg vet at det er dit tankene dine går, og et godt spørsmål. Totalt sett er det tre måter du kan få betalt på: Vær forberedt; de spør din mening om mange emner. Noen undersøkelsessider annonserer hvor mye medlemmer av samfunnet deres kan tjene.

Ved å bruke så mange demografier som mulig, vil du motta flere tilbud, som lar deg tjene mer penger. Tilgjengelig på, uansett hva du velger, husk at du må følge visse trinn for å lykkes med gruve Bitcoins:. I likhet med andre nettsteder varierer spørreundersøkelser fra dag til dag. Registrer deg i Hiving »Prolific Academic Gode penger hvis du gir svar på kvalitet.

Nedenfor er en liste over nettsteder som betaler med gavekort og bilag.

Få Betalt For Enkle Oppgaver, For Eksempel å Ta Bilder Av Butikkskjermer

Vi har betalt medlemmene våre over kr56 millioner i kontanter. Fordeler med amerikanske forex meglere og plattformer, eUR / USD - USD / JPY - GBP / USD - USD / CHF - EUR / JPY - EUR / CHF Banc de Swiss - Du kan være valutahandel på Banc de Swiss med valutahandel som starter på just25. Tjen ekstra penger med bilen din (annonsering), decluttr er en flott måte å raskt laste av store mengder gamle ting til en rimelig pris, men det er ikke det eneste digitale salgsalternativet i byen. ”Med dette salget får du gavekort for færre poeng. Jeg holder meg unna alle undersøkelser som tar mer enn 10 minutter, men bare vil betale kr1. Siden 2019 har InboxDollars betalt over 56 millioner dollar i kontantbelønning til medlemmene våre for deres daglige online aktiviteter som å lese e-post, ta online undersøkelser, spille spill og se på videoer og se på TV. Et selskap ønsker å vite kjøpsvanene hos kvinner mellom 25 og 40 år som aldri har eid en hund. Og med mindre du er en slags undersøkelsesavhengige, er det ingen måte du kan gjøre undersøkelser hele dagen, hver dag. Registrer deg med noen få forskjellige undersøkelsesnettsteder - Hvert undersøkelsesnettsted har sine fordeler og ulemper og forskjellige betalingsbetingelser og terskler. Imidlertid tok kr10-undersøkelsen deg en time, og kr1-undersøkelsen tok deg 5 minutter.

Ønsker deg en trygg, sunn og produktiv uke. Disse poengene kan brukes til å innløse kontanter, gavekort, merch, etc. Du vil tjene penger når du deler meningene dine og gir tilbakemelding. Det viktigste er at minimumsbelønningsterskelen er lav, så når du har tjent 8 dollar, kan du utbetale den, i motsetning til andre nettsteder som får deg til å vente til du har tjent mye mer penger. Det er også en del av grunnen til at nesten alle undersøkelsesnettsteder stiller deg grunnleggende spørsmål når du oppretter profilen din - slik at de kan matche deg med undersøkelser du sannsynligvis vil kvalifisere deg til. Beløp per undersøkelse: Swagbucks er den største og mest pålitelige undersøkelsessiden. De ber om kredittkortnummer eller personnummer.

• Opprett en konto (du kan registrere deg med Facebook). Hvis du vil ta ut penger til PayPal-kontoen din, trenger du minst kr25. Til gjengjeld blir du belønnet! (00) per undersøkelse.

 • Undersøkelser dekker et bredt spekter av emner.
 • Etter å ha blitt medlem, tilhører du en undersøkelsesside med tre millioner medlemmer!
 • Mange som hevder å tjene mye på undersøkelser, er faktisk medlemmer av noen av de beste GPT-nettstedene, så de kan ta undersøkelser av og til, men de tjener også penger på de mange andre mulighetene nettstedene tilbyr.
 • Noen undersøkelser kan betale kr15 og ta 15 minutter å fullføre, men andre tilbud kan bare betale kr5 og ta en time å fullføre.
 • Før du kan utbetale, må du ha minst kr20 på kontoen din.
 • Som et avsluttende ord, vil IKKE undersøkelser gjøre deg rik eller føre til at du kan slutte i dagjobben.

Bør Jeg Ta Undersøkelser På Nettet?

Nettstedet sender deg daglige utfordringer med å utnytte din konkurranseånd og oppfordrer deg til å tjene så mange poeng som mulig. Produktet ditt er ikke på listen?, målet er konsistens med "netto" gevinster der vinnere overstiger tapere over tid. SB kan tilbringes i Swagbucks belønningsbutikk. Hva er de beste punktene for tidsforhold (PTR) for disse undersøkelsessidene? 50 per undersøkelse, og undersøkelsene tar meg vanligvis under 25 minutter. Å fokusere KUN på de best betalte undersøkelsessidene med høy utbetaling/minutt-forhold, vil hjelpe deg med å forbedre kampsidens spill. En av de beste måtene for selskaper å finne ut om folk liker produktene sine, er å tilby kompensasjon for din mening, og avhengig av selskapet kan pengene som tilbys være svært rimelige. Totalt tjente jeg 183 dollar.

Synes du militære ledere er pålitelige? I sin tur blir forskningen brukt av fagpersoner som betaler for å bruke denne tjenesten. Med nærmere 250 000 likes på Facebook-siden deres, er i-Say et undersøkelsesselskap du vil registrere deg på.

Dette nettstedet gir sammenhengende muligheter for undersøkelser, en generelt positiv brukeropplevelse og en timepris på kr1. Når en konto er opprettet, må medlemmene fullføre en profilundersøkelse. ”I motsetning til andre undersøkelsessider, vil Swagbucks til og med gi deg en bonus hvis du ikke kvalifiserer til å ta en bestemt undersøkelse. Dette undersøkelsesstedet er åpent for innbyggere i Storbritannia som er 16 år eller eldre. Men er det å tjene penger hjemmefra så enkelt som det høres ut? De fleste av dette er oppgaver du gjør noen ganger uansett, men nå kan du få betalt for å gjøre dem. Hvordan fungerer onlineundersøkelser? Med så lite investering kan du enkelt tjene ekstra kr75 - kr100 per måned.

Her er min vurdering av SwagBucks

Når du har registrert deg, får du se om du kvalifiserer deg - basert på hva slags demografi kundene ønsker på det tidspunktet - og i så fall begynner moroa! Etter å ha tatt 9 undersøkelser de første to ukene, tjente mannen min kr7. ”Jeg deltok i en hjemmeforsøksstudie. Svindlere bruker spam og lover deg raske penger for liten innsats. Mens andre undersøkelsessider bruker en enkel konverteringsprosess, tar dette nettstedet en litt annen tilnærming. Imidlertid er det også tvilsomme "mellommann" tredjeparts betalte spørreundersøkelser som sprer inn enkle penger for å delta i markedsføringsundersøkelser online. Jeg sjekket hotmail-kontoen min på jobben i løpet av lunsjen, med håp om at det var litt penger der for meg å tjene.

Betalte undersøkelser er kjent som en måte å tjene noen ekstra kroner raskt på. Så jeg fikk 4 mos kaffe til alle i husholdningen min, en gratis kaffetrakter og kr7! Først må du fullføre profilundersøkelsen. For å komme i gang med å tjene penger på plattformen, opprettet vi bare en gratis konto og plukket ut hvilke aktiviteter vi ønsket å gjøre. Se alltid etter en uttalelse på følgende måte: Dette selskapet har over et tiår med å utføre markedsdata-undersøkelser. Poeng belønnes basert på gjennomsnittlig tid det tar å fullføre undersøkelsen. Du kan få tilgang til undersøkelser på OneOpinion på tre måter:

Det er 75 øre bare for å registrere deg og fullføre profilen din. Når du har oppdaget et forsett hus eller leilighet, må du fylle ut et skjema online på YouSpotProperty. For disse belønningene trenger du bare 50 poeng. Noen mennesker har veldig spesifikk demografi som er utrolig nyttig for markedsundersøkelsesbedrifter, mens andre demografier ikke er like ettertraktede. Gjennomsnittlig lønn per undersøkelse er mellom 60 - 150 poeng BELønninger: Denne funksjonen fyller automatisk ut lignende informasjon, inkludert navn, adresse, telefonnummer og så videre, og sparer tid. Som et av de tidligste undersøkelsessidene som skal settes opp, har OnePoll absolutt lang levetid.

Hvorfor ikke begynne å tjene penger på de best betalte undersøkelsesnettstedene rundt?

Ansvarsfraskrivelse

Dette irriterer noen mennesker, noe som er forståelig, men de gjør dette for å sikre at noen som ikke har noen kjæledyr, ikke svarer på en undersøkelse om å være hundeeier. Hvordan maksimerer jeg inntektene mine? Du kan alltid avslutte abonnementet hvis du ikke liker tjenesten som en av dem leverer. Brukergrensesnittet er veldig enkelt, og det tar ikke mer enn to minutter å begynne å tjene penger med betalte undersøkelser. Du kan delta i mystery shoppingoppgaver, fokusgrupper og telefonintervjuer. Hva betyr "utvidede timer"?, denne evnen avhenger av eksistensen til kjøpere og selgere og hvor lett det er å fullføre en handel. • Foretrekker du å drikke kaffe hjemme eller på en kafé?

Jeg skjønte at det ville være en lang, kjedelig, irriterende prosess bare for å bli registrert på nettstedet. Jeg ble lei av at de spurte personlige spørsmål om helsehistorien min, som om jeg fylte ut skjemaer for et legebesøk. Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker.

Når du har samlet nok belønningspoeng, kan du utbetale med Tango-gavekort, PayPal, sjekk eller konkurranser. Jeg har råd til å være selektiv ettersom jeg nå har en ide om hvor mye tiden min faktisk er verdt - og det burde du også. Lei eller selg klærne dine online, 'Denne DIY-sprettertypen er ypperlig for en morsom friluftsglede denne våren. Les vår grundige gjennomgang for å finne ut mer! InboxDollars er et annet undersøkelsesside som fungerer på et kontantsystem. De er Millennial Money testet og godkjent. Hvis du blir hos dem, øker lønna til og med med noen få dollar, og tar lønnen langt over standardundersøkelsesraten.

Ved å fylle ut brukerprofilen din grundig, vil du kunne sørge for at du får invitasjoner til undersøkelser som faktisk passer for deg.

Topp Innlegg

Og jeg vet ærlig talt at de er et legitimt selskap å bruke. Det fungerer på et poengsystem, og du kan utbetale for PayPal-overføringer eller gavekort, noe som gjør det også fleksibelt. (De skjøt imidlertid raskt opp til toppen av listen, og det var derfor jeg måtte inkludere dem!) Det som gjør Survey Junkie til et av de beste undersøkelsessidene for å tjene penger, er det faktum at det er enkelt og raskt å tjene penger på nettstedet. Hvis det ikke er overbevisende nok, får du vite nøyaktig hvor mye du vil tjene før du selv starter undersøkelsen. Etter omtrent 20 minutter ble velkomstundersøkelsen nådig avsluttet. Undersøkelser som er tilgjengelige, dekker et bredt spekter, fra shopping til husholdninger, til restauranter og biler, slik at du kan finne noe du vil fylle ut og noe du er kvalifisert for.

Og hvor fantastisk ville det være hvis du kan gjøre disse pengene raskt og enkelt?
 • De fleste undersøkelsene vil være rundt 20 minutter lange.
 • Husk imidlertid at folk som tjener så mye på undersøkelser, vanligvis bruker mye tid til dem og har en svært ettertraktet demografi som gjør dem svært verdifulle for markedsundersøkelsesbedrifter.
 • Eller det kan bli stjålet, noe som er en risiko med ethvert nettsted som lagrer personopplysninger.
 • Du kan også tjene poeng med LifePoints Australia ved å gå gjennom produkter (de vil sende dem til deg) og gjøre oppgaver som å føre en aktivitetsdagbok.
 • Når du har bekreftet e-posten din, er nettstedet umiddelbart tilgjengelig, og du kan begynne å tjene.
 • De er ikke bare for produkter eller tjenester.
 • Fremtidige sjekkbetalinger blir behandlet litt raskere.

Trenger Du å Vite Hvordan Vi Administrerer Personvernet Ditt?

Hvis jeg har rett, alt du gjør når du registrerer deg for de aller fleste av disse nettstedene, hjelper dem å tjene penger på skjemaene du fyller ut og spørsmålene du svarer. Markedsførere bruker undersøkelser for å lære forbrukernes preferanser. Tradestation review 2019 - trade free for 90 days! Vel, mange merker, selskaper og organisasjoner fra hele verden søker kontinuerlig meninger fra mennesker som deg for å forme produktene de utvikler og hvordan de til slutt markedsfører dem. Dette vil gi deg den beste sjansen for å kvalifisere deg til en undersøkelse, slik at du kan begynne å tjene litt ekstra penger akkurat nå.

Alle slags spørsmål, for å være ærlig. Jeg mottar hyppige tilbud fra dem, og jeg må si - jeg synes lønnen er stor! Hvilke er de gode selskapene å gå sammen med? Fordi du i utgangspunktet er en del av et selskaps markedsundersøkelser, må du passe inn i markedet de prøver å treffe. Det er masse ekstra penger å tjene. I gjennomsnitt vil du bli tildelt mellom 300-500 poeng per undersøkelse. Det er ærlig talt ikke noe galt med denne måten å tjene poeng eller penger på, men det er kanskje ikke det du forventet.

Når du når 1000 virtuelle poeng, kan du løse inn poengene dine! De fleste undersøkelsesselskapene vil tilby utbetalingstjenester via sjekk, PayPal, gavekort og direkte innskudd. Merknad fra redaktør: Svaret er ganske sikkert å gjøre mange undersøkelser på nettet - de flervalgsspørreskjemaene som lover å betale deg "opp til kr60 [kr92]" bare for å komme med tankene dine om vaskemaskiner, eller deodorant, eller hva som helst. Ta neste trinn, en mer detaljert fordeling av forskjeller er beskrevet nedenfor. Noen nettsteder har begrensninger, og inntektene du samler inn er kanskje bare gyldige i en kort periode, og det er derfor det er viktig å alltid utbetale så snart som mulig. Dette tjener ikke bare flere poeng, det avgjør undersøkelsene du er kvalifisert til å gjøre.

Vær Personlig

La oss sparke ut hva hvis. En legitim undersøkelsesmulighet betaler de undersøkende som trekkes fra kontantkonkurranser. Du kan også tjene SB-poeng for å utføre andre online oppgaver, som vi forklarer i “5 måter å score gratis gavekort og kontanter på ett sted. I tillegg til å fylle ut de kjente undersøkelsene, kan du registrere deg for å fullføre gratis og betalte tilbud, som er hvor mange brukere som sier at de tjener mesteparten av CashCrate-pengene. Antallet svindel fra orkanen Wilma vokser raskt.

Dette er enkle penger og gir en stor tilleggsinntekt. I tillegg vil du gi verdifull forskning som brukes til å lage ekspertresponser og artikler på nettstedet til Pro Opinion. Og hvis du gjør høyere undersøkelser fra poeng til minutt, vil du gjøre mer per dag... på over kr150. Som mange andre undersøkelsessider på nettet fungerer OneOpinion på et poengsystem. Men de kan hjelpe deg med å spare penger ved å tilby deg gratis produkter, ofte produkter i full størrelse, som du trenger å teste for undersøkelsen.

• Når dette er fullført, vil kontanter/poeng legges til kontoen din. Men fordi forskjellige selskaper forsker på forskjellige demografier, kan du få forskjellige resultater ut av forskjellige selskaper, så det er verdt å se deg rundt. Skriv en bok og få royalties. Når du er på egen hånd, har du kanskje litt mer frihet med timeplanen din, men du mister følelsen av beskyttelse som et selskap kan gi. Og siden de fleste undersøkelser henter et sted mellom 100 og 200 poeng, tar det ikke lang tid å nå terskelen og få betalt.

Det første store tipset er å fokusere på kartleggingspaneler som passer dine preferanser.
 • Du vil også bli inngått i en månedlig konkurranser.
 • I skrivende stund (jeg dobbeltsjekket) tilbyr de også forskjellige konkurranser, gavekort til restauranter, du kan donere til veldedige organisasjoner som UNICEF gjennom dem, de har iTune gavekort, sine helt egne merchandising-produkter og også Starbucks, Walmart og Tango-gave kort blant mange flere alternativer!

Endelig Dom

OneOpinion er et enkelt selskap å registrere seg på. Når du er kvalifisert, vil du kunne ta undersøkelsen og tjene erstatning. Hvis du leser beskrivelsen av hvert betalte undersøkelsesside tidligere i denne artikkelen, vet du at ikke alle nettsteder fungerer på samme måte. Med hver undersøkelse inngår du også en gave kr1000! Undersøkelser er gode når du egentlig bare trenger en tankeløs aktivitet som også kan tjene penger. Gjør twitter-strømmen din til en inntektskilde, nå for det dere alle har ventet på; når du først er klar til å begynne å tjene penger, her er 10 nettsteder du kan begynne med:. Når du melder deg inn i deres online opinionspanel, blir du bedt om å tilby meninger om nye produkter du har prøvd, teste ut nye reklamekampanjer og fortelle selskaper hva du synes om markedsføringsteknikker og slagord. Et ledende selskap innen markedsundersøkelser som har valgt å gjennomføre undersøkelser på nettet i stedet for tradisjonell forkjølelse og så videre.

Utbetalingen kan være heftig hvis du har tid til å investere:

For The Skeptics

Det satte jeg på prøve. Hvorfor penger er livsnerven i din forex trading-virksomhet, leverage bestemmes vanligvis på grunnlag av eksisterende volatilitet i markedet, som du også bør være oppmerksom på. Er det legitime undersøkelsesselskaper på nettet? MySurvey er definitivt en av de mer lette og morsomme undersøkelsesplattformene på markedet og bør inkluderes i din portefølje av undersøkelsesnettsteder. Du kan få oppdateringer på e-posten din når tilbud er tilgjengelige for deg, slik at du ikke går glipp av muligheter for å tjene penger.

Hvordan Virker Det?

Saldoen din kan innløses på et par forskjellige måter. Etter at du har registrert deg for en gratis konto, begynner du å motta invitasjoner innen 24 timer. Hvis du vil utbetale gavekort trenger du et minimumsbeløp på kr10. ”- Danielle S.

Innløse poeng for kontanter til en kurs av kr1. Derfor vil du se et bredt spekter av svar hvis du undersøker hva noen synes om undersøkelser på nettet. Når merkevarer ønsker å finne ut hva forbrukere synes om deres produkt og tjenester, henvender de seg til markedsundersøkelsesbedrifter. Undersøkelsene i seg selv tilbyr ikke de høyeste kompensasjonsgradene, så husk å huske på før du registrerer deg.

Dashbordet ditt vil se slik ut: MyPoints-undersøkelser skiller seg fra de andre undersøkelsesbedriftene ved ganske enkelt å være i virksomhet så lenge. Du vil unngå iffy nettsteder og holde deg til de legitime.

25 og kr5 per undersøkelse.

Hvorfor Vil Noen Betale Meg For å Fylle Ut Undersøkelser?

Selv om mange nettbaserte undersøkelser, som mange ting på internett, er voldelige i shystere, er det perfekt mulig å tjene penger med undersøkelser. Mange undersøkelser vil få deg til å svare på noen spørsmål før de avviser deg. Du må legge ned innsatsen, og det er derfor vi anbefaler deg å registrere deg på mange nettsteder for å få flest muligheter. I tillegg får du kr5. Gjennomsnittlig lønn per undersøkelse er mellom 3000 - 6000 poeng TILBUD:

De blir ansett for å være et av de største og mest pålitelige undersøkelsesselskapene i verden. Du kan enkelt gå gjennom hele listen og registrere deg for hver av dem innen 10-15 minutter. De presenterer deretter et par foreløpige spørsmål for å se om du kvalifiserer til å ta hele undersøkelsen, for eksempel kjøp du har gjort nylig, merker du har hørt om, eller tjenester du bruker. Vi har funnet at å ta undersøkelser og avstemninger hver dag gir den høyeste utbetalingen for din tid, men det er 11 måter å tjene Swagbucks på hele nettstedet. Poengene som blir tildelt, kalt “VIP-poeng”, kan ikke konverteres til gavekort eller kontanter. Sjekk ut noen gode tilbakemeldinger fra ScamBusters. Lær mer her.

Tjen gratis Amazon-kuponger for å oppdage stillingsannonser

Den første tingen du trenger å lære er forskjellen mellom undersøkelsesselskaper som er 100% legitime og de som er komplette svindel. Mannen min har en travel timeplan og veldig lite fritid. Når du leser alternativene, velg topp 5 og registrer deg for dem. Registrer her: Relatert innhold: Det er klart det er behov for å lære å tjene penger på nettet ved å ta undersøkelser!

InboxDollars

Du kan utbetale premier fra 500 poeng, noe som tilsvarer kr5. Jeg lurer på hva jeg kan få for alle disse poengene? Etter å ha sett en introvideo, startet jeg testen. På mange av nettstedene nådde vi ikke det minste beløpet etter fem timers arbeid. Imidlertid er det dessverre ganske standard å måtte vente uker på betaling fra undersøkelsessider. Hvis du liker litt stille om natten, er det også en flott tid å tjene ekstra penger gjennom online søk eller gjennomføre noen få enkle undersøkelser mens du slapper av. Belønningen blir utbetalt kontant og PayPal, men fangsten av å ha korte undersøkelser gjenspeiles i lønnen, som kan være liten per undersøkelse.

Ekstra:

SD-er kan deretter konverteres til gavekort (Walmart, Amazon osv.) Eller PayPal-kontanter. Brukervennlig grensesnitt. Ingen skjulte avgifter og helt gratis! Du kan også tjene løpende poeng for å henvise venner, der du får en prosentandel av alt de tjener. Det tar 15-20 minutter å fullføre en typisk undersøkelse, men estimert tid er imidlertid alltid skissert før du faktisk tar den. En sammenligning av xtb vs. forex.com vs. ig. Er du en del av lojalitetsprogrammet? Testen stilte veldig enkle spørsmål i samme stil som en SAT engelsk test.

 • I dette innlegget skal jeg vise deg de tre trinnene jeg tok for å suge ut kr150.
 • Uautoriserte go-betweens bryr seg rett og slett ikke om personvernstandarder for forskning.
 • Belønning gis i form av pengeverdi.
 • Gi din demografiske informasjon sannferdig for å bli matchet med flere undersøkelser du kvalifiserer for.

Om

Sjekk ut Global Test Market-gjennomgangen. I bytte mot din mening, vil noen selskaper sende deg produkter til kjæledyrene dine, eller du kan motta mat- eller skjønnhetsprodukter. Dette ville være bra hvis de ikke spam - og faktisk leverte det de lovet. NewVista tilbyr brukere kontanter for å fullføre undersøkelser der 100 poeng = kr1. Undersøkelser på CashCrate blir imidlertid outsourcet til tredjepart, så du kan tjene mer penger på undersøkelsessiden fra andre nettsteder. De er et av de mest forskjellige undersøkelsessidene som inneholder emner for alt fra biler til film.

Du vil delta i markedsundersøkelser og paneler, og det er hundrevis av selskaper som er villige til å betale for din mening.

Hvis du er i en demografisk undersøkelse som ofte blir undersøkt, kan du få flere muligheter til å tjene penger, og dermed øke inntjeningspotensialet ditt. Det er enkelt å ta undersøkelser online, men det kan ta litt tid å komme i gang. Når du gjemmer deg med små skrift, finner du ting som dette (fra Survey Junkie): Se vår mening om utpost for mer informasjon. Sett av en blokkering av tid hver dag for å fullføre undersøkelser. De vil vite om kundenes TV-sevaner, favorittsteder å spise, hva slags klær de foretrekker, deres foretrukne betalingsmåte, etc.

For Deg

De fleste av undersøkelsene tar ca. 10 minutter. Kanskje de mest skuffende undersøkelsessidene bare belønner deg når du rekrutterer andre kartleggere (i form av et pyramidespill). YouGov er et annet nettsted som tilbyr noen av de mest betalte onlineundersøkelsene for kontanter. Det kan til og med være lurt å sette opp en egen e-postadresse for bare "undersøkelsessted" slik at du kan beholde alt i en innboks. For å gjøre ting enda bedre, gir Opinion Outpost deg mange muligheter til å tjene poeng.

Gjør Dine Gamle Kvitteringer Til Kontanter

Selv om det ikke er noen klare retningslinjer, har ePoll-undersøkelser en tendens til å dreie seg om medie- og underholdningsvirksomheten. Klar til å gjøre undersøkelser på nettet for penger? Avhengig av kravene, kan du tjene noen dollar per undersøkelse, og for å utbetale, må du nå minimumsterskelen på omtrent kr30 USD. Antall undersøkelser avhenger av hvilke typer undersøkelser som gjennomføres og hvor passende du er for hver undersøkelse. “Det er ingenting tilgjengelig akkurat nå, sjekk tilbake senere. Jeg hørte først at du kunne få betalt for undersøkelser på nettet for omtrent tre år siden.

Gratis E-postoppdateringer

Etter at du har registrert deg, må du bekrefte e-postadressen din. Du har sett tilbudene: Det avhenger av undersøkelsens lengde.