studio-w.eu

Akkurat som en profesjonell innen alle andre felt trenger en pose full av verktøy, gjør en næringsdrivende det også. Du bør kun handle soner som markedet klarer å gå tilbake til i løpet av 24 timer. Når dette skjer, vil prisnivået avta, og de budgivere som fortsatt er villige til å få det vil ta mer tid å vurdere å komme med et nytt bud. Hjelp deg selv ved å hjelpe andre. Den effektive kanten er definert som følgende. Målet mitt er å få deg til å forstå og godta denne uttalelsen innen slutten av dette innlegget.

Som allerede diskutert i lengden, er hovednivåene der de største tilbuds- og etterspørselspunktene er, og det er her oksene og bjørnene har de største kampene for kontroll. Du venter ikke til det koster kr12. Flere ganger har jeg gjort handelsfeil og gjentatt dem igjen og igjen. Hvis sannsynligheten for at en aksje stiger 25 cent er 90%, kan en momentumhandler bestemme seg for å bruke dobbel posisjonsstørrelse for handelen. Du har sannsynligvis hørt begrepet Volumspredningsanalyse før. Han sa: "Ikke bekymre deg for å vinne poeng. "

I markeder er en CS 101-sannsynlighet og statistikk god nok for en lønnsom strategi.

Kjøp på Demand Zone Selg på Supply Zone. Papirhandel er en eksepsjonell måte å bygge selvtillit og utvikle ferdighetene dine før du setter ekte penger på linjen. Det er den eneste måten profesjonelle tradere gjør det og hvordan de utvikler sin fordel for å vinne i de levende markedene mot de beste markedsdeltakerne i verden. Dette er ikke for å bagatellisere breakouten som et oppsett.

(2) Selve den sterke tilbakeføringen. Så neste gang du sjekker listene dine, husk denne viktige leksjonen vi kan lære av en bilauksjon. Disse menneskene lærte på den harde måten at handel ikke er så lett som det ser ut, og at man bør ha realistiske mål selv når markedet ikke opptrer realistisk. GJENNOMGANG AV JOURNALEN Hvis det noen gang var et yrke som krevde kontinuerlig opplæring på jobben, er handel det. Denne vurderingen skal hjelpe deg med å bestemme om du i det hele tatt skal være i markedet, og i så fall om du vil ta lange eller korte stillinger. En handelsplan trenger ikke være forseggjort, men enhver næringsdrivende bør ha en. Men; etter nok tap og nok lærdom fra markedet, blir det snart klart at med mindre de bransjene jeg plasserte hadde større sannsynlighet for å vinne enn å tape, ville jeg fortsette å bli flasket. Det krever mange års finjustering av ferdighetene og kapital nok til å overleve for å havne på topp.

 • Det ser ut til at noen hver dag ringer på CNBCs Kjøp, Salg eller Hold-program og sier: ”Jeg kjøpte Lucent på 60.
 • I stedet for at tap bare skulle være på papiret, ville jeg komme raskere ut hvis jeg faktisk måtte ut med kontanter med hver eneste hake som en posisjon gikk mot meg.
 • Jeg trengte å tjene penger med en gang for å begynne å betale ned gjelden, og derfor var jeg i en dårlig økonomisk KAPITTEL 1 stilling fra starten.
 • Når markedet støter i motstand, vil prisen falle.
 • Legg merke til at lange perioder med lav VIX havner i massive eksplosjoner.
 • Sannsynligheter er bare det; sannsynlig.
 • Etter å ha identifisert et tegn på styrke (SOS) mot høyre side av TR på søylediagrammet, må du finne det siste punktet der støtten ble møtt ved en reaksjon - det siste støttepunktet (LPS).

Nook

14KAPITTEL 1 HANDLING AV JOURNAL En del av det å være forpliktet er å holde oversikt over fremgangen din, og en god måte å gjøre dette på er ved å føre en handelsdagbok. Den beste måten å bekrefte om et nivå virkelig er støtte eller motstand er gjennom bruk av volum. Dette er det samme i det virkelige liv. Hovedårsaken til dem er handelsmenn som feiltolker et tilfeldig nivå som støtte eller motstand. Noen ganger kan nedtrenden ende mindre dramatisk uten klimaforhold og prisvolum. Folk har selektive minner, og den beste måten å huske fakta om hva du har gjort er å skrive dem ned. Handel virker som en vanskelig oppgave for folk flest, som krever opplæring og økonomisk utdanning som en forutsetning.

En sterk ubalanse mellom kjøpere og selgere fører til sterke og eksplosive prisbevegelser. 3, "Levelling the Field Field", vil diskutere noen av verktøyene som kan hjelpe noen til å bli en bedre handelsmann. De beste hedgefondforvalterne og profesjonelle 24Copyright 2019 av Marcel Link. For eksempel kan en næringsdrivende holde på toCHAPTER 1 miste handler for lenge i håp om en snuoperasjon i markedet og deretter faktisk få det. Hvis du gjør dette med jevne mellomrom, vil du hjelpe deg med å se hva som fungerer og hva som ikke gjør eller hva markeder man gjør bedre eller dårligere i. I tillegg kan en UTAD fremkalle mindre handelsmenn i korte stillinger til å dekke og overgi sine aksjer til de større interessene som har konstruert dette trekket.

Hver enkelt person må lage en plan som passer best for hans handel og psykologi. Det er et bredere område per definisjon som har mer styrke enn bare et enkelt nivå. Deretter identifiserer du opprinnelsen til et sterkt trekk og plasserer to linjer rundt prisaksjonen for å lage en forsyningssone (gult skyggelagt område). Denne boka var opprinnelig planlagt å fokusere på handelsvarehandlere, men jeg utvidet den til fordel også for aksjeselgere. Figur 2–1 viser hvordan en bestand beveger seg i bølger. Hva er et mislykket utbrudd?

 • For å vite hvorfor krever forståelse av markedspsykologi.
 • Tidsrammen for svingthandel gir rikelig mulighet for handelsmenn til å engasjere seg i markedet med jevne mellomrom, samtidig som transaksjonskostnadene holdes på et minimum.
 • Tiltak skal ha blitt utført for måneder siden, da aksjen ble overvurdert.

En Nybegynnerguide For Kryss Av Diagrammer

I en omfordeling TR innen en større nedtrend kan fase A se mer ut som starten på en akkumulering TR (f.eks. )Etter å ha fullført opplæringen, kan elevene ta timene på nytt så mange ganger de vil for å friske opp kunnskapene sine. Ting å ta med i en tidsskrift Det du kjøpte eller solgte Dette er ganske grunnleggende: Dessverre er dette ikke så enkelt som å slå noen beregninger i en aksjescreener og kjøpe ved en gitt indikatoravlesning. Etter å ha hatt luksusen av å være i kontinuerlig kontakt alle årene med både vellykkede profesjonelle handelsmenn og de som ikke hadde en bønn, har jeg vært i stand til å forhåndsvise de forskjellige egenskapene de besitter. Jeg tror ikke folk ville lest en slik bok med forventning om å kunne gjøre åpen hjerteoperasjon ut av garasjene sine på fritiden, men likevel går folk til handel med liten eller ingen erfaring og forventer å lykkes rett etter å ha lest en bok eller to. Dette kalles ordreopptak.

Jeg vet helt sikkert at jeg ikke var det. Kanskje dette er et oppsett du kommer til å ta når det bryter over kr215 igjen, kan du velge å plassere stoppet rundt kr194, den siste svingen (rød linje). Hvis du ønsker å komme inn på finansmarkedet med å investere og handle, og du vil tjene penger, MANGE DET, vil du ønske å gjøre det de smarte pengene gjør rett? For mer informasjon, kontakt George Hoare, Spesialsalg, på [e-postbeskyttet] eller (212) 9044069. I dag kan avansert programvare for kartskjerming ta bort mye av det arbeidet ved å identifisere en overvåkningsliste over oppsett av oppsett på bare noen få minutter. Svaret er hvor er sonen i forhold til trenden. Når det gjelder styrkene mine, handlet de ettermiddag og handlet med kjedelige aksjer som Gillette, Coke, Colgate og Home Depot.

På den annen side, hvis ingen ønsker å kjøpe en bestemt vare, må selgeren senke prisen til kjøperen blir interessert eller ellers ikke vil det være en transaksjon. TENK LITT Man må være forsiktig det første året eller to for å forstå at dette ikke er tiden for å drepe, men tiden til å lære. Effektivt har vi 75 til 200 risiko, som er 1 til 2. Dette er spørsmålene du ønsker å tenke på når du går gjennom de tre trinnene ovenfor.

Unngå de situasjonene ved å spille lite.

Kjenn Utstyret Ditt

På futures io har vårt mål alltid vært og vil alltid være å skape et vennlig, positivt, fremtidsrettet samfunn hvor medlemmene åpent kan dele og diskutere alt den verden av handel har å tilby. Det er mange videoer der ute som forklarer dette. Skjermbildet viser at prisen spratt mindre høyt med hvert "touch", og til slutt brøt det støttenivået når det ikke var flere kjøpere igjen, og bare de absorberende selgerene var igjen.

Kommentar (1)

Dette forholdet er dårlig, men realistisk. Tilsvarende krever handel mye praksis. Hvis man holder seg gjennom bølgene, vil man se en fortjeneste i dollar bli en fortjeneste på kvart dollar og kan være redd for å tape på handelen og ta den da, bare for å omformere den 5 minutter senere når aksjen fortsetter å gå ned. Jeg begynte å handle små, veldig små.

Mer Teknisk Analyse Over Grunnleggende Analyse

Overskudd bør tas basert på hva markedet er villig til å gi, ikke på hva en næringsdrivende ønsker å tjene. Dette refererer til en skarp forståelse av markedet du ønsker å handle i dag, samt strategier for å hjelpe deg med å maksimere fortjenesten. En annen vanlig og lydstoppplasseringstaktikk som brukes av avanserte handelsmenn, bruker en multippel av aksjens volatilitet. Vi forventer at medlemmene våre skal delta og bli en del av fellesskapet. I dagens artikkel vil jeg vise deg den forenklede og praktiske måten å bruke VSA på. Å føre journal er som å ta klassesedler; det bør vurderes regelmessig hvis det hjelper. PERSONLIGE MÅL Bortsett fra å ha mål om hvor mye penger du vil tjene eller hvor mye du forventer at markedet skal bevege seg, må du ha mål som vil være hverdagslige skritt for å hjelpe deg med å forbedre deg. Jeg vil si at det tar 2 til 5 år før du har betalt all skolepenger og kontingent som handelsmann.

Når den bare kommer ut av kontoen din, føler du det ikke så smertefullt.
 • Noe å tenke på !
 • Jeg er ikke den typen handelsmann som bruker rikholdige indikatorer.
 • Trinn 3 er avhengig av bruken av punkt- og figurdiagrammer for enkeltaksjer.
 • I stedet velger jeg å lene meg tilbake og la utbruddet skje fordi det utbruddet forteller meg at det er etterspørsel og tilbud ubalanse ved opprinnelsen til det utbruddet.

TJENESTER Klienter

Vil du tape penger med en gang eller tjene penger? Med litt praksis kan en næringsdrivende bli mye mer disiplinert i markedet ved å bruke denne typen effektive hands off-tilnærminger. Du vil ikke se at pris bruker for mye tid i en forsyningssone. Bruk av dette arbeidet er underlagt disse vilkårene. Men hvilken. Han kan se etter et sterkt prisavslag i form av et reverserende lysestake mønster eller et sterkt utbrudd gjennom disse viktige høyere tidsrammer.

Hvordan Handle Daglige Diagrammer

Et ord om å plukke topper og bunner. Når du prøver å velge slutten av en trend, vil tradere ofte ta feil, og derfor må de raskt kunne akseptere det faktum at de tar feil. Her er det den andre delen av handel og tilbud og etterspørselssoner. Et mål med Wyckoff-metoden er å forbedre markedstimingen når man etablerer en posisjon i påvente av et kommende trekk der en gunstig belønning/risikoforhold eksisterer.

Her er noen få andre måter å handle den daglige tidsrammen vil forbedre resultatene dine:

Hvordan bruker jeg begrepet tilbud og etterspørsel? Han observerte markedsaktivitetene og kampanjene til de legendariske aksjeoperatørene i sin tid, inkludert JP Morgan og Jesse Livermore. Som nevnt ovenfor, er en fjær en prisflytt under støttenivået til TR (etablert i fase A og B) som raskt reverserer og beveger seg tilbake i TR. Så hvis vi vet at disse daglige handelsmenn ikke vil ha handel over natten, er det sannsynlig at hvis markedet ikke kommer tilbake til disse sonene innen en 24-timers tidsramme, har de en mye lavere sannsynlighet for å trene. Med handel kan du fremdeles miste noen kilo, men det er fordi du kanskje ikke har penger til mat.

Noen ganger er markedet brutalt og raskt som en alligator. Du bør ha en ide om hvor mye du tror du kan tjene på en handel før du legger den på. Daghandelsakademier kan fokusere på forskjellige markeder, inkludert aksjer, futures og valuta. Når en trendbevegelse øker i lengde, begynner flere og flere å handle i samme retning. Jo mer penger en må begynne med, desto mer sannsynlig er det at en vil være på slutten av et år. La oss se på de grunnleggende definisjonene av tilbud og etterspørsel før vi kommer i gang, og hvorfor auksjoner kan lære hver handelsmann verdifulle leksjoner. Jeg definerer handel med høy sannsynlighet som handler med lav risiko/belønningsgrad som er testet for å ha en positiv forventning med forhåndsbestemte pengestyringsparametere.

Lysestake mønstre og pris Handling kartlegging guide

Selv om det er vanskelig å finne et tall på et minimumsbeløp, vil en sikker innsats være mellom kr25,000 til kr50,000 for futures og kr100,000 for aksjer. Flere ganger i løpet av min handel følte jeg meg trygg og trodde jeg hadde spikret den. Det de vil være langt bedre å gjøre er å bruke rutinen vi diskuterer ovenfor. Markedet faller vanligvis tilbake i priskanalen det var i før etter et mislykket utbrudd, noen ganger bryter det ned under priskanalen. Vel, det er her det blir interessant. Faktisk kan bruk av Relative Strength Ratio lettere eliminere potensielle unøyaktigheter på grunn av eksistensen av forskjellige kursskalaer mellom en aksje og dens relevante markedsindeks. I den første ser vi at prisene faller på en rekke bredspredte barer og volumet øker. Når alle har kjøpt og når det ikke er kjøpere igjen, vil støttenivået gå i stykker og prisen synke til det når et prisnivå der kjøperne vil bli interessert igjen.

Jeg har kjent handelsmenn som begynte veldig, men klarte å snu det og mange som bare aldri lærte. Dårlige fyll fyller deg at handelsmenn hopper over hverandre for å komme i denne aksjen. Og hvorfor er det slik at så mange handelsmenn verden over, fra alle de store bankene til de største profesjonelle handelsmennene, alle bruker støtte og motstand? Husk igjen at en næringsdrivers primære jobb er risikostyring fremfor alt annet. For å skape enda større handler med sannsynlighet, kombiner de falske utbruddene med en momentumdivergens og en falsk topp gjennom Bollinger Bands. Kombinert med reglene jeg bruker i min handelsstrategi, kan denne tilnærmingen være veldig lønnsom hvis du er nøye nok og bruker de riktige pengene styringsreglene. Utallige feil vil bli gjort når man først begynner å handle, ganske enkelt fordi man ikke vet noe bedre.

Imidlertid, hvis du prøver å skynde deg det, kan det hende at handel ikke en gang er ett års begivenhet, da du ikke har noen kapital på veien til å fortsette.

Å ta breakout-handler i retning av den langsiktige trenden, setter sannsynlighetene videre i vår favør. En dag som dette er med på å styrke oppførselen til å gå ut av alt når jeg har det vanskelig. Vi kan se at Apple har prøvd og ikke klart å bryte gjennom nivået på kr215 (grønn linje) flere ganger. Dette er et handelskonsept kalt “trading the white space”, og selv om det kan være utfordrende å hive hodet rundt det når du hører om det første gang, hjelper det handelsmenn å forstå markedene på en ny måte. Når som helst du kan motta raske tilbakemeldinger når du lærer en ferdighet, som åpner muligheten for rask forbedring hvis du kontinuerlig itererer.

Handelsregime-analyse: Sannsynligheten for flyktighet (Wiley-handel)

Disse sonene er ekte, de fungerer og lar ikke noen si deg noe annet. Videre er det også veldig sannsynlig at i tilfelle en plutselig salg, flere selgere ventet på å selge like over dette nivået. Vi tilbyr meglerassistert kontoer for kr25 en runde tur som er ideelle for begynnende handelsmenn.

Stol på meg når jeg sier det, haiene i markedet vil samle opp handelskontoen din uten å nøle. Gjør det på riktig måte fra starten på din første dag, og du skulle ikke ha noe problem! Lenkene nedenfor er til alle de andre artiklene jeg har skrevet om handel med tilbud og etterspørsel funnet på dette nettstedet. I den forbindelse er det det beste fra begge verdener når du sammenligner det med dagshandel eller langsiktig posisjonshandel.

Under ingen omstendigheter skal McGraw-Hill og/eller dets lisensgivere være ansvarlig for indirekte, tilfeldige, spesielle, straffende, følgeskader eller lignende skader som følger av bruk av eller manglende evne til å bruke verket, selv om noen av dem har blitt informert om muligheten for slike skader.

Jeg pleide å holde tapere for alltid, enten i håp om at de ville snu eller nektet å innrømme at jeg tok feil. Som mennesker gjenkjenner vi noen ganger mønstre som ikke er der, spesielt når vi leter etter dem. Å gjøre handler med høy sannsynlighet er mer enn bare å gå inn i bransjer.

 • Forhåpentligvis vil du ved å lese denne artikkelen få et flott konsept av hva tilbud og etterspørsel er, og hvordan du kan tjene på slike i et uforutsigbart miljø.
 • De fancy modellene er bra for ditt ego og generelle forståelse.
 • EN KORT PROFESJONELL HISTORIE Etter en kort stint som aksjemegler i 1987, jobbet jeg som råoljealternativer i gulvet på New York Mercantile Exchange.
 • Vi kan projisere den forrige svingen til denne handelen, og den stemmer overens med den ukentlige etterspørselssonen.
 • Bare fordi markedet har handlet på et nivå flere ganger og endret retninger kort tid etter, gir ikke dette nivået støtte eller motstand.
 • Stien er det som folk ser ut til å utelate, fordi det er den vanskeligste delen av dette spillet.
 • Disse etterspørselssonene er da utløseren for de påfølgende hausse sprett som fører til opprettelse av et nytt støtte/motstandsområde.

Annonse

Jeg mener, hvis det er en forsyningssone som er tre år gammel og markedet ikke har kommet tilbake til det de siste tre årene, er det da da fornuftig at bankene fortsatt har en pågående ordre om å selge plassert i sonen? Tilbuds- og etterspørselssoner kan ofte indikere kjøp og salg av institusjoner. Binære opsjonssignaler australia, noen av de mest tilgjengelige eiendelene som kan omsettes i helgene inkluderer Dow Jones EUR / USD og olje. På grunn av dette, når du ser et utbrudd på høyt volum som er i retning av den langsiktige trenden, betyr det sannsynligvis at institusjonene som eier aksjen er i en nettotilfang. Momentumhandlere trenger presisjonsinnganger og avkjørsler med øyeblikkelige henrettelser muliggjort ved å bruke direkte tilgangshandelsplattformer som muliggjør effektive rutepreferanser og muliggjør tilgang til ECN og mørke bassenger.

Topp Dag-handelsskoler

Mange handelsmenn plasserer stopptapet til tilfeldige priser, fordi det er prisen der de vil miste sitt maksimale risikonivå. En siste ting å merke seg. De beste breakout-handelsmennene sier at markedet vil fortelle deg nesten umiddelbart om en breakout-handel vil fungere.

Våren""

Intet mer, intet mindre. De maksimale FoU-målene for DJIA-prosjektet er en potensiell stopp og konsolidering av handlingen rundt målområdene. Det virkelige problemet er at markedsaktører bløffer ordrebøkene. Når det skjer, på “B”, er jeg en veldig interessert selger, da jeg er sikker på at jeg selger til en nybegynnerkjøper. Jeg ender med å tape stort i disse dager fordi det i virkeligheten bare har vært en håndfull virkelig store dager i løpet av markedets historie. I dette tilfellet kan fase C's test av etterspørsel være representert av en UT av en lavere høyde i TR. For å oppnå suksess med dagshandel er det viktig å akseptere kritisk tilbakemelding fra objektive observatører som bedre kan evaluere din handelsstil.

Når en plan er satt opp, har det meste av det harde arbeidet blitt gjort, men likevel klarer ikke mange handelsmenn å bruke tiden på å utvikle en plan og hopper i stedet rett i handel. Store firmaer som Goldman Sachs, Bear Stearns og Merrill Lynch går til de beste handelshøyskolene rundt om i landet og tilbyr de beste studentene motbydelig store summer for å komme inn i treningsprogrammer for å bli handelsmenn. Årsaken til at høy handel med dag med handel og tilbud er unik er at den kommer til å fortelle deg om hvem konkurransen din er, og hvordan du kan slå dem, hva du trenger å studere først som vil gjøre deg rik raskt, dit du må dra å få konsekvent lønnsomhet, når du bør og ikke bør være i det levende markedet og hva med den andre informasjonen du trenger å vite for å kunne handle og investere i dagens finansmarkeder (eller ethvert omsettelig marked) med selvtillit og null frykt og å kunne gjøre det på riktig måte fra starten som sagt, på så lite som kr500 kapital til å begynne med. På noen diagrammer kan det være mer enn en LPS, til tross for den tilsynelatende entallpresisjonen til dette begrepet.

Inngår På En Breakout

Ifølge Wyckoff kan markedet forstås og forutse gjennom detaljert analyse av tilbud og etterspørsel, som kan konstateres ved å studere prishandling, volum og tid. Folk trenger å ha nok kapital for å overleve når de lærer om og salgsmulighetene. Et annet eksempel: 0-07-142901-8 Materialet i denne eBok vises også i den trykte versjonen av denne tittelen: Samtalen stemmer også: Hvis du skulle tjene 5000 dollar for året, ville du gjort det bra og oppnå resultater bedre enn 90 prosent av alle handelsmenn.

Identifisere Soner Med Stor Sannsynlighet For Tilbud Og Etterspørsel

I løpet av en trend går prisen opp til nok selgere kommer inn i markedet til å absorbere kjøpsordrene. Alt krever kontinuerlig justering, og dette er bare ett verktøy som skal kombineres med andre for mer presisjon og suksess. Da den kom tilbake til nivået for andre gang, vendte den ikke umiddelbart, men den solgte til slutt. Dette er alle ting som kan overvåkes i en journal.

(B) Eksempel på etterspørsel med prishandling

Du må holde ting enkelt. For å lykkes, må du omgi deg med riktig støttesystem, pedagogisk innhold og handelsmentorer - alt dette kan du finne på ved å bruke vårt sosiale handelsmiljø. Hvor er neste lavere støttenivå? Det er basen for handel med høy sannsynlighet A +. Dette er en måte som en svingthandler kan kombinere de to tidsrammer til en logisk strategi. Det er flere forskjellige nivåer der man kan sette seg mål, for eksempel per marked, bølge, dag, år og lengde på læringskurve.

Når du vet at du gjør dette, kan du hjelpe deg med å revurdere og balansere handelen. Hvor du plasserer stoppene dine kan utgjøre en stor forskjell i din handelskonto. Når det oppstår en breakout, forteller markedet deg at det er et skifte i tilbud og etterspørsel. Denne spilleren har stor sannsynlighet for å få sin første første servering i spill. Denne boken er skrevet for helt nye handelsmenn med null kunnskap som leter etter et utgangspunkt. Hvis det skjer og man er forpliktet, vil man komme med mer penger og begynne på nytt. Du vil se etter pris for å gå inn i nivåene dine, slik at du kan jakte A + handelsoppsett.

Send Oss ​​en E-post

Den første selgerutløseren kom da prisaksjonen trykket et bearish stempel med to stearinlys. I mellom er det en grundig diskusjon om teknisk og grunnleggende analyse, om å lage og bruke en spillplan, en handelsplan og en risikostyringsplan, og hvordan du skriver og backtest et system. Den er ugyldig fra enhver bortkastet handelsstrategi. Valutamarkedet er åpent hele døgnet, noe som gir mulighet for swing-handel til alle døgn. Alle som fortsatt er i en lang stilling under fase D ber om problemer.

Handel med momentum: Avanserte teknikker for dagshandel med høy prosentandel

Handelsmulighetene eksisterer når prisen beveger seg tilbake til disse områdene - områdene merket med grønne sjekkemerker. Akkurat som i alle andre yrker, trenger en næringsdrivende riktig utdanning. En av grunnene til dette er at disse handelsmennene tror at de ved å handle i de lavere tidsrammer har flere muligheter tilgjengelig for seg, og dermed kan de gi mer overskudd på sikt. Imidlertid forventer vi at etterspørselen midlertidig vil stanse prisen. Den neste tingen du vet, den næringsdrivende ignorerer sitt opprinnelige mål og prøver å gjøre det dobbelte av det han nettopp mistet på sin dårlige dag for å holde planen sin. Husk å sjekke deg selv før hver handel. Hvis profesjonelle handelsfirmaer forventer at deres handelsmenn vil ta noen år å utvikle seg og er villige til å risikere en stor sum penger i å trene dem, hvorfor tror den typiske gjennomsnittlige handelsmann at han kan åpne en futureskonto for 5000 dollar som aldri har handlet før og forventer å tjene penger umiddelbart? For å lykkes, bør man være ikke mindre seriøs enn noe annet individ som starter og eier en bedrift.