studio-w.eu

Bare i går kunngjorde en samling av store selskaper inkludert Microsoft og JP Morgan at de skulle danne Enterprise Ethereum Alliance.

På den ene siden ser det ut til at prisen øker når nyheter om og interesse for bitcoin stiger. Og i en fersk twitterundersøkelse utført av investoren Mark Hart, indikerte bare 22 prosent av de spurte at de var “Max Long” bitcoin, med 49 prosent “Planlegger å kjøpe/legge til” eller “Nysgjerrig. 8 millioner mennesker bruker cryptocurrency lommebøker. Det er en ny dokumentar om Bitcoin laget av CNBC. Tvert imot prøver regulatorer å fraråde interessen for bitcoin.

Bitcoin krysset over er 200-dagers glidende gjennomsnitt 1. april. I sin "Final Two" dykker Dan i Elon Musk og hans rolle i Tesla-oppkjøpet, sammen med hva Warren Buffetts siste investering kan være. Er det fremtiden for finans. Med tanke på nøyaktigheten i Canfields forskning og konsistensen som CNBC ser ut til å ringe kontraroppringninger, la oss håpe at CNBC bestemmer at bitcoin er en byste i deres kommende dokumentarfilm, som kan signalisere den endelige rally som avslutter bjørnemarkedet i 2019. Som for enhver eiendel, kan forskrifter fordreie prisene ved å kunstig øke eller dempe tilbud eller etterspørsel. Jeg vet at noen av dere vil si "Oh CNBC. "For å begynne med er det ikke spesielt lett å kjøpe bitcoin, og det er avskrekket av institusjonelle investorer. Bedrifter erkjenner løftet fra Blockchain i det mest jordiske av ting, som å administrere forsyningskjeden.

 • Den har nådd nye høydepunkter på nesten daglig basis og krysset nylig 1200 dollar-merket.
 • Gox begjærte konkurs.
 • Og mens volumet i beste fall er en rå proxy for etterspørsel, forteller den oss om det generelle aktivitetsnivået.
 • Den raskt stigende prisen på bitcoin fører til at mange stiller spørsmål ved om den digitale valutabommen er i ferd med å bust.

Klikk nedenfor for å lære mer ikke bare om Davids meninger, men hvorfor han føler det. Mange banker stoler nå på bitcoin nok til å bruke den til betaling. Hvis vi analogiserer et investeringshysteri til en feber eller influensa som sprer seg gjennom en populasjon, vil variablene som er bekymret for oss inkludere infeksjonsraten, fjerningsraten, og kanskje viktigst, prosentandelen av befolkningen som ikke er (ennå) berørt. Teknologi som det er virkelig spennende, og vi er helt i begynnelsen av å se hva det fulle potensialet kan være. »Abonner på CNBC: Tvert imot prøver regulatorer å fraråde interessen for bitcoin. Selv om det har mange finesser utover den "selvoppfyllende" logikken som mange tilskriver den, er den underliggende implikasjonen at priser kan og gjøre en tendens bort fra likevekt.

Ved å klikke på eller navigere på nettstedet, samtykker du i å tillate oss å samle informasjon på og av Facebook gjennom informasjonskapsler. Kjedelige emner sørger for kjedelig fjernsyn, og dermed er det tall for at CNBC ønsker å nullere inn på et av de mer eksentriske medlemmene i Bitcoin-samfunnet. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor! Og selv om det er uklart om bitcoin-priser er sprudlende eller ikke, ser jeg ikke noe som tyder på at gearing gir drivstoff for potensielt forhøyede priser. Dette inkluderer det CNBC kaller et "nitrende og fargerikt intervju" med The Wolf of Wall Street, Jordan Belfort, som sammenligner bitcoin med svindelen han kjørte i løpet av sine con man-dager, samt en "chilling tour" gjennom det mørke nettet for å la seerne ser den ofte usettede kriminelle underverden assosiert med cryptocurrency. Til tross for at han ble avskjediget som en forbipasserende kjepphest, har bitcoin vunnet popularitet og legitimitet. Han mener også at det investorene virkelig satser på er suksessen til blockchain - den banebrytende teknologien bak bitcoin.

Det viktigste er at HOLD på prinsipp. Det er ingen futureskontrakter som muliggjør store eksponeringer med minimal sikkerhet. Og fordi nesten alle digitale eiendomsbørser ikke er forsikret eller regulert, risikerer investorer å miste alt de har - spesielt når børsene ikke gjør nok for å holde hackerne i sjakk. Prisene vil falle. Jeg stoler ikke på bankene. Bitcoins utstedes og administreres uten noen sentral myndighet overhodet:

Hovedpoenget er at bitcoin bare ikke er så mye brukt eller brukt som det kan være.

Siste Nytt

Men korreksjonen varte ikke lenge, og prisen begynte å klatre igjen. Melissa reiser til Khayelitsha, Sør-Afrika, den største og fattigste i Sør-Afrika. Canfield, som driver et daglig nettsted for kryptohandel, sier at CNBC selv har nådd ut til den næringsdrivende om potensielt å være gjest på et av showene sine. Følg med, men som en ETF er i verkene. HVA ER OPP STACKERS! Så vi besøkte skolen der de kunne installere disse panelene og crowdfund dem fra mennesker rundt om i verden. Følg @CNBCPrimeTV og @CNBC på Twitter, og bli med i samtalen ved å bruke hashtaggen #BitcoinBoomOrBust. Varsel om innsamling av data, disse inkluderer ta overskudd som lar plattformen automatisk stenge handelen når fortjenesten når et visst beløp. Hvis du er ute etter babyer, kan du se andre steder.

Ethereum er en distribuert databehandlingsplattform basert på blockchain-teknologier som har muligheten til å designe smarte kontrakter.

Som Stitcher på Facebook

DET TILBUDER SEGERE EN SJELDENE KJENTE I VILDEN VERDEN AV BITCOIN, OPPDAGENDE UTROLIGE LANDSKAP OG KARAKTERER SOM OMRØRER DET, OG ENDELIG, Tillater besøkende å ta sin egen side i krisen for kryptografi. Produsenter er: Gjør det motsatte av hva CNBC anbefaler, hevder han, og du vinner 95% av tiden. CNBC planlegger å vise begge sider av "mynten", inkludert kommentarer fra både bjørner og okser.

I mellomtiden har hver bearish tweet representert en reversering av en tidligere nedtrend. “Er det fremtiden for finans, en boble eller verre? David var en av de kjente intervjuobjektene, og han sa. Oppdater nettleseren din og last inn siden på nytt. Hoved blant dem er det faktum at oppgjørsprosessen, kjent som "bitcoin mining", sliter med å takle antall transaksjoner. Det er sjelden forskjellig, og formuesprisene har aldri steget på ubestemt tid. Det hele her og mer på The Pro Rata Podcast med Dan Primack.

Ingen regulator forhindret eller grep inn for å håndtere styringstvistene som oppsto på bitcoin-algoritmen. Det er veldig enkelt å lage disse VPN-anbefalingene til så mange mennesker, disse produktene er super brukervennlige, og jeg tror det utgjør en betydelig forskjell i Cybersecurity for brukeren, selv om jeg fremdeles er en ganske nybegynner. Bare tenk på hva som skjedde da politiske motivasjoner for å øke boligeierskapet i USA dyttet flere og flere mennesker inn i hus. Men vet du hva han egentlig er, VIRKELIG flink til?

Coinbase lanserer et debetkort i Storbritannia for å gjøre det lettere å betale med cryptocururrency

”I tillegg til å være vertskap for Fast Money, er Lee vert for Options Action, Money in Motion: CNBC har lenge blitt sett på som en kontrarindikator etter berømt rapportering om hvordan man kjøper Ripple etter at cryptocurrency nådde et høydepunkt på 3 dollar for bare å rapportere om hvordan man selger #3-cryptocurrency etter markedskapsel etter et enormt salg til under kr1 hadde skjedd, på det tidspunktet som signaliserte den daværende bunnen for XRP. Gutta driver nøysomt med å leve og legge alt i bitcoin slik at han kan bli Multimillionaire en dag.

Handle Om

Vi hadde det så gøy å lage denne melodien, og vi håper inderlig at Vitalik liker det, ”sa Gramatik til Billboard i en e-post. For å spille av innholdet vårt, må nettleseren din være den siste versjonen. Og hvis godkjent (vi får vite mer senere denne måneden), konstaterer Wall Street Journal at det kan generere en kjøp vanvidd med opptil 300 millioner dollar tilstrømming i løpet av den første uken alene, et volum som dverger den nåværende omsatte daglige verdien av en hvilken som helst bitcoin Utveksling. Mix it up: diversify! Hvis du er ute etter spenningen med å plukke aksjer, vil det sannsynligvis ikke levere. Canfield har stilt opp CNBC-spådommer med BTC-prisbevegelser for å sikkerhetskopiere sine påstander. Er det fremtiden for finans, en boble eller verre? Den frakter også seere til Afrika, og gir et blikk på hva noen bitcoin-troende anser som en gullgruve for krypto-investering.

Uten regulering ble investorene stående tomhendte med liten eller ingen regress da eiendelene deres forsvant.

Jeg kommer til å begynne å bruke bitcoin. Fordi vi er i en verden med aksjer, obligasjoner og eiendommer - som alle eksisterte før. I internettalderen har manipulasjonstaktikken blitt enklere. Google, Facebook og Twitter har forbudt annonsering av ICOer på plattformene sine.

Det er ingen alternativer som gir de facto innflytelse. De ble med på en liste over kunder som allerede inkluderte Bank of America og RBC. Hvorfor skjedde dette? Jeg snublet inn i økonomiske nyheter da jeg landet mitt første praksisplass og ble forelsket i hele forretningsverdenen, som ikke var et område jeg ble utsatt for å vokse opp. CNBC planlegger å ha flere synspunkter fra hele kryptospekteret, inkludert alle fra “kryptogangelister, inkludert en finurlig bitcoin-millionær som bor i et trehus” og “en eskorte som bruker bitcoin for å transformere sexhandelen. Cryptocurrency-eksperten sa nøkkeltegn som historisk sett bare finner sted på et oksemarked antyder at bitcoin-prisen vil fortsette å bygge. I et nagende og fargerikt intervju sammenligner Jordan "The Wolf of Wall Street" Belfort bitcoin med sine egne svindel. Belfort drev et overmaktshus for meglerhus på Long Island kalt Stratton Oakmont, og ba i 1999 skyldig for å manipulere investorer til å kjøpe aksjer som til slutt viste seg å være verdiløse.

Utdanne Innboksen

Imidlertid ble nylig en bitcoin-skaleringsavtale oppnådd av Digital Currency Group, som representerer 56 selskaper i 21 land, på blockchain-teknologitoppen Consensus 2019. Bevisene er blandet. Så da en ledig stilling åpnet med Fast Money, falt den i fanget på meg. Er han ikke klar over hvor mye Tether som må utstedes for å få det til? Lees bullish bemerkninger om å bli tweetet ut av CNBCs konto kan signalisere et prisfall. Ethereum er en distribuert databehandlingsplattform basert på blockchain-teknologier som har muligheten til å designe smarte kontrakter.

Få teamet ditt på linje med alle verktøyene du trenger på en sikker, pålitelig videoplattform. Så du noen gang deg selv i journalistikk eller sitte i som en anerkjent vert på CNBC? For hver bitcoin-okse vil seerne også høre fra en like overhengende bjørn og i dette tilfellet en ulv. Det var jeg, og det er nøyaktig hva som skjer med bitcoin, advarer han og legger til, "Når denne tingen brister, er det mange uskyldige mennesker som kommer til å bli slaktet. "Et slikt initiativ er nødvendig for dette markedet. Spesialiserte utvekslinger, online lommebøker og behovet for å beskytte private nøkler skaper enorm friksjon i transaksjoner, og holder mange potensielle kjøpere av bitcoin unna. Det de gjorde var crowdfund solcellepanelinstallasjon. Du har alltid muligheten til å slette din posisjonslogg for Tweet.

Det er allerede panorert lol: Hackere er magikere i den digitale valutaverdenen, med makten til å få investorenes eiendeler til å "forsvinne" med et tastaturslag. Et panel vil åpne.

Likevel vil jeg nok se den bare for drit og fnise.

Trenger Hjelp?

På margen betyr dette at scenen kan være innstilt på at den skal bli en boble, men det ser ikke ut til å være en ennå. Aaron og teamet hans er klare til å selge noen av de største eiendommer i landet, men for å lykkes, må de resonnere med, snakke og til slutt overbevise de gjenstridige huseierne om å følge planen deres. Vil du se på CNBC-dokumentaren, og hva synes du om bitcoin-rapporteringen? CNBC intervjuer Jordan Belfort - “Wolf of Wall Street” - som vil sammenligne bitcoin med sine egne svindel.

 • Husk at regjeringens forsøk på å inneholde bitcoin har mislyktes, og salvet cryptocurrency med en "forbudt frukt" -status og fått ny etterspørsel.
 • Det er også det faktum at dokumentaren har valgt å fokusere på en Bitcoin iver som er flyttet inn i et trehus (som han varmer med bitcoin miner) for å minimere utgiftene hans.

Spesielle Seksjoner

Det er antatt at dokumentaren krangler til fordel for bitcoins, men ikke for å spre frykt. For å hjelpe til med å tilpasse innhold, skreddersy og måle annonser og gi en tryggere opplevelse, bruker vi informasjonskapsler. 9 millioner og 5. Og i en fersk Twitter-avstemning utført av investoren Mark Hart, indikerte bare 22 prosent av de spurte at de var “Max Long” bitcoin, med 49 prosent “Planlegger å kjøpe/legge til” eller “Nysgjerrig.

Opplev spesielle sniktitt av favorittprogrammene dine, eksklusiv video og mer. For det første er løftet om teknologien veldig tiltalende. Jeg venter på at det skal sendes, og vil vente med å se om markedet reagerer på slike nyheter fra mainstream media nå. En annen FUD-skaper som blir sendt av CNBC i dag.

Dokumentaren starter om noen timer, og hvis du vil se den, er alt du trenger å gjøre å stille inn mandag 27. august klokka 18.00 PT og CNBC. Det er alltid gøy å se dem like på at Google ikke eksisterer eller som samfunnet er så eksklusivt. De fleste mainstream økonomiske teorier bruker en tilbuds- og etterspørselsdrevet prisfastsettelsesmodell som generelt resulterer i at prisene tenderer mot likevekt. Luften var veldig fin, og den har delt mange viktige ting som kan følges. Og det er det som gjør at volumet på kjeden virkelig tar fart.

De går ned til busstasjonen og gir pengene sine til bussjåføren og håper de leverer pengene til familien og at de ikke blir frarøvet.

Fortjenesten Et indre blikk

Disse få minuttene videoer har deler kjernen ting om HOLD prinsippet, og denne videoen vil ha en god innvirkning på investorene så vel som i markedet. Og selv om mainstream mediautsatsens dekning av krypto har blitt kritisert gang på gang, ser det ut til at firmaets overordnede er ikke oppblåst, og nylig avslørte at CNBC ville sende en Bitcoin-sentrisk dokumentar. Visst kan det hende at noen investorer bruker annen sikkerhet for å sikre kreditt som igjen brukes til å kjøpe bitcoin, men dette er umulig å spore. Men noen hevder at dette er en boble som venter på å sprekke. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Et annet tydelig tegn på en boble er tilstedeværelsen av betydelig løftestang som støtter høye priser. Så hva handler hele sprøyten om?

På den nylige CNBC-dokumentaren dissekerer David Silver, medstifter av Silver Miller, stadig mer populære investeringsstrategier og hvorfor noen fører investorer til frustrasjon og økonomisk tap. Og vi kan godt se et offisielt børsnotert fond for bitcoin i nærmeste fremtid. Sjekk ut "Listing Impossible" som kommer til CNBC snart! Selv om kortsiktige priskorreksjoner alltid er mulige, er det tvingende grunner til å tro at de langsiktige utsiktene for blockchain-aktiverte valutaer som bitcoin er lyse. Det er også spekulasjoner om at velstående kinesiske investorer bruker cryptocurrency som en måte å omgå kontroller som begrenser kapitalutstrømningen fra landet. Eller at muligheten for en ETF eller et annet investeringsinstrument kan dukke opp for å lette friksjonen ved å kjøpe bitcoin.

Så hvis dere vil stille inn, gå rett frem.

Boom or Bust "er en øyeåpnende reise som viser seg å være like informativ som den er underholdende og uventet. "Oh, og han er også en lodne. Som at ingen bruker det til transaksjoner. Boom or Bust ”og vert av CNBC Fast Money-verten Melissa Lee, vil være et dypt dykk i de originale elektroniske likemenn som er laget av den mystiske Satoshi Nakamoto. Ytterligere informasjon inkludert webutstyr vil være tilgjengelig på CNBC. En anvendelse av epidemilogikk til studiet av økonomiske bobler kan bidra til å måle den relative modenheten til manier. Velkommen til den offisielle YouTube-kanalen for CNBC. Så har den høyere prisen på bitcoin blitt ledsaget av høyere etterspørsel?

Grunnleggeren av QuadrigaCX grunnlegger overfører kr9 millioner til EY Canada for bruker...

Til nå reagerer ikke markedet på SEC-nyheter. Hver gang enkeltpersoner utvikler en tro på at “det er annerledes denne gangen”, må kjøperne passe på. Ny etterspørsel vil forsvinne. En stor andel av Bitcoin-entusiaster er libertarianere, selv om folk i alle politiske filosofier er velkomne.

Motstrider ikke det du sa ovenfor? Denne traileren er på HODL-prinsippet, og jeg startet nylig en tråd på HODL om Seriøs diskusjon. Mot slutten av dokumentaren kan seerne forvente å ha et godt overordnet syn på hvordan crypto og bitcoin fungerer, inkludert spekteret av meninger fra bitcoin-bjørner, bitcoin-okser og komplette ikke-troende. Et samfunn dedikert til Bitcoin, internettets valuta. Vi har tidligere rapportert om hvordan Plattsburgh, NY, måtte forby nye gruvearbeidere å suge ut den billige strømmen sin.

 • Det er fordi ingenting øker innlegg på krypto-subreddits som bitcoin-volatilitet.
 • Nettleseren din trenger en finjustering.
 • Bitcoin er ikke det eneste cryptocurrency som har steget de siste ukene.
 • Lee har som mål å finne ut av det.
 • Løsningen er enkel - slå av kompatibilitetsvisningsmodus.
 • Jeg vet at noen av dere vil si "Oh CNBC."
 • En slik dynamikk kan oppstå av mange grunner, men en veltalende forklaring er teorien om refleksivitet, som foreslått av George Soros.

Secret Lives of the Super Rich

Prisene kan og gjøre en tendens til å være borte fra likevekt. En av de beste kryptodokumentarene der ute kan bare være sammenstillinger av pubmedlemmenes personlige historier og attester i krypto. En fersk studie fra Cambridge University anslår mellom to. Kontakt CNBC News Online Få de siste nyhetene: ”I løpet av en times spesiell utforsker Lee det gode, dårlige og stygge av bitcoin og blockchain-teknologien, ved å snakke med fascinerende individer som Harvard Economics Professor, Ken Rogoff,“ Crypto Kid ”og Jordan Belfort, også kjent som The Ulv av Wall Street. Hva om høyere priser øker etterspørselen? Last siden på nytt, og nyt. Når det gjelder bitcoin, er antallet potensielle kjøpere (det vil si de som fortsatt er utsatt for infeksjon) veldig stort.

CNBC henvendte seg til David Silver, medstifter av Silver Miller, for sine tanker om dette om hva som kan gjøres for å beskytte investorer.

Det er bare greit. Den som eier denne lommeboken har allerede solgt over 190 000 etere og kan fortsette å dumpe. I sin "Final Two" dykker Dan i Elon Musk og hans rolle i Tesla-oppkjøpet, sammen med hva Warren Buffetts siste investering kan være. Hva du vil lære?, veldig nyttig for å se hva som omsettes aktivt. Jeg pleier å like å høre hva folk har å si om kryptoer uansett om de er negative og positive til det.

Et annet tydelig tegn på en boble er tilstedeværelsen av betydelig løftestang som støtter høye priser. For å prøve å svare på dette spørsmålet, la oss bruke rammen for å oppdage bobler som jeg formulerte i boken min fra 2019, “Boombustology: Fjern merket for alle tre alternativene nederst på panelet. Forex meglers bonuser, hva er Forex binære opsjoner? Det er ment å være på lufta i dag 27. august. Jeg venter på at det skal sendes, og vil vente med å se om markedet reagerer på slike nyheter fra mainstream media nå. ”Hvis lån ble utarbeidet, tjente långiveren. “Bitcoin godtatt her” -skilt på din bodega betyr ingenting.

Jeg håper bare at dette ikke er nok et beskjedent forsøk på å spre fud, og få ned prisene, også er jeg opptatt av å vite hva sjeldent utseende de vil vise, som om samfunnet ikke vet alt, eller ikke kan google til les alt.
Bare det å overføre penger gjennom en bank tar dager eller uker til en forbløffende hastighet på 10%, så de må ty til en annen måte å sende pengene raskere og billigere.

Her Er Kryptohistoriene Du Bør Se På I Dag

Er blockchain-aktiverte valutaer som bitcoin finansens fremtid eller en katastrofe som venter på å skje? Hver gang enkeltpersoner utvikler en tro på at “det er annerledes denne gangen”, må kjøperne passe på. Men hva hvis det ikke stemmer? Noen av bevegelsens mer maverick-karakterer skal profileres i en CNBC-dokumentar som premiere denne mandagen. For det første sa Herr Lee at kaoset i Venezuela og Tyrkia, der innbyggerne kan kreve en ny måte å holde penger på, bruker bitcoin som et alternativ. “Bitcoin og Ether og alle disse cryptocurrencies representerer en annen type aktivaklasse; en annen type omsettelig vare. Det er ingen alternativer som gir de facto innflytelse.

Boom or Bust ”ser ut til å være krass og overbevisende i like stort mål.

”Fra dette tidspunktet er bitcoin opp nesten 30 prosent den siste måneden og over 100 prosent det siste året. Temaer inkluderer kryptoevangelister, hvordan bitcoin brukes av eskorter i sexhandelsindustrien, milliardærs venturekapitalister, kryptrevolusjonsanarkister og mye mer. Vi har laget så mye innhold her. Med en fast algoritmisk utgivelse av ytterligere bitcoins i markedet og en taks på det totale antallet som til slutt vil bli utstedt, representerer kryptovalutaen en ikke-utskrivbar valuta (tilsvarende i denne forbindelse gull). Det har blitt sett på som en sikker havn eiendel i tider med forhøyet geopolitisk, finansiell eller regulatorisk risiko, og kan til og med tiltrekke prisfølsomme kjøpere på den tiden. Ikke bare er intervjuobjekt Justin, som går etter aliaset “Crypto Kid”, en hengiven hodler som nekter å selge sin dyrebare BTC, men han mener at handelsmenn er “forrædere”.

Bare i løpet av den siste uken, sier Candield, har CNBC laget tre bearish tweets, noe som potensielt indikerer at bitcoin har nådd en bunn.

Ville det ikke være kult om #Bitcoin bare gikk direkte opp herfra.

20. august 2019 - Mandag 27. august kl. 18.00 ET presenterer CNBC "Bitcoin: "Mens vi er inne på det, vil CNBC sende ut sin Bitcoin-dokumentar mandag kveld. Ingen regulator forhindret eller grep inn for å håndtere styringstvistene som oppsto på bitcoin-algoritmen.

Logg deg på Twitter

Boom or Bust, ”en times times dokumentar rapportert av CNBCs Melissa Lee som utforsker de gode, dårlige og stygge sidene av bitcoin. Du kjenner henne som verten for CNBCs “Fast Money” og det tidligere medankeret til CNBCs “Squawk on the Street. Eur / gbp-handelen stenges ved inngangsprisnivåer, i praksis kjemper du for alle de bransjene som rammet Stop Loss for å holde veksten oppe. Jeg sier at det er en tendens til at de fleste seriøse forskere innrømmer at atferdsmessige og informasjonsmessige problemer kan fordreie prisen på et hvilket som helst tidspunkt, men det eksisterer en overordnet tro på at slike forvrengninger raskt blir strøket ut. Cryptocurrency har eksplodert til et verdensomspennende fenomen, tiltrekke investorer fra Wall Street til Main Street og utover, men er bitcoin fremtiden for penger, eller bare en boble som venter på å sprekke?

Og selv om det er uklart om bitcoin-priser er sprudlende eller ikke, ser jeg ikke noe som tyder på at gearing gir drivstoff for potensielt forhøyede priser. Hvis du er ute etter babyer, kan du se andre steder. Så har den høyere prisen på bitcoin blitt ledsaget av høyere etterspørsel? Han kan til og med komme med absurde påstander om at bitcoinpriser nådde 10 millioner dollar i løpet av et par tiår, basert på sjokkerende spinkle korrelasjoner mellom Millennial inntektskraft og prisen på bitcoin i løpet av noen måneder i løpet av boblen i fjor. Jeg bryr meg ikke om du er opptatt av krypto eller hva følelsene dine handler om å investere i den digitale eiendelen. Det faktum at det var cryptocurrency, gjorde det friksjonsfritt, og det gikk derfra. Ingen reddet ut de som tapte millioner da bitcoin bytter Mt. Er det noen kunstige regjeringsinngrep som støtter bitcoin-priser når det gjelder bitcoin?

De er mer enn 25 prosent på de tre ukene siden Kina prøvde å kontrollere handel. Er bra at CNBC kjører en dokumentar om bitcoins, men jeg ber om at det ikke vil være den vanlige FUD som kommer til uttrykk i media. Selger produkter i en shopify-butikk, plattformen er gratis å bruke, og du kan til og med få et gavekort på $ 10 for å registrere deg og tjene din første rabatt. Selv om det har mange finesser utover den "selvoppfyllende" logikken som mange tilskriver den, er den underliggende implikasjonen at priser kan og gjøre en tendens bort fra likevekt. Etter opp til Lees poeng med å lene seg tilbake som observatør og glede meg over turen når denne nye klassen utvikler seg, var jeg nysgjerrig på hva hun synes unge investorer og årtusener som meg selv burde vurdere.